Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

SKOG

skog
Magasinet Skog er Norges desidert største fagblad for rundt 37 000 skogeiere tilknyttet skogsamvirket i Norge og fagpersoner innenfor andre skogfaglige miljøer som forvaltning, forskning og utdanning. Skog er nå et fagblad for hele familien. Faste temaområder er bl.a.: skogfag, trebruk, tradisjon, familieskogbruk, rekruttering, jakt, vilt og friluftsliv.

Formålet med Magasinet Skog er gjennom fagartikler og reportasjer å holde alle skoginteresserte oppdatert om hva som rører seg innenfor sektoren og tilstøtende næringer og handelsområder.
Opplag: 36 560
Frekvens: 8 utgaver pr år
SKOG
Boks 1438 Vika
0115 OSLO
Tlf 23 00 07 50
Faks 22 42 16 90
Ansvarlig redaktør
Åsmund Lang
23 00 07 50
930 28 613
asmund.lang@skog.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no

Utgiver:

Norges Skogeierforbund


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

Taper vi naturmangfold i skog?
Det er et tankekors at skogbrukets målrettede innsats for å bedre miljøtilstanden i skog i praksis fører til at vi får flere arter på rødlista. Det er et ytterligere paradoks at miljøorganisasjonene så bruker antall rødlistearter i sin argumentasjon for at det i dag ikke drives et bærekraftig skogbruk.
article_print SKOG 16.02.2017
Bli med Mikkel på jakt
Gran - Norges grønne greve Grana er eviggrønn. Nålene sitter på hele året og de er grønne selv om det er vinter og kaldt ute. Du kjenner sikkert også grana som juletre.
article_print SKOG 16.02.2017
- Kall meg en gjennomsnittlig skogbonde
Senterpartiet har tro på et maktskifte til høsten, og leder Trygve Slagsvold Vedum er i vinden som aldri før. Han lover å sprøyte offentlige penger inn i skogindustrien.
article_print SKOG 16.02.2017
Ekstra sterk lykt
Nitecores modell TM26GT LED kaster lysstrålen opptil 700 m med 3500 lumen. Med denne lysstyrken varer batteriene i én time før de må lades opp. På laveste styrke varer de i 1000 timer. Et display viser gjenværende batteritid. Leveres med vegglader.
article_print SKOG 16.02.2017
Frityr i kjøkkenkroken
Sage frityrkoker er en avansert liten sak med syv innstillinger etter matslag og temperatur. Den har et spesialprogram for ekstra gode pommes frites. Kjelen tar fire liter olje, og effekten er 3000 W. Se www.bakerenogkokken.
article_print SKOG 16.02.2017
Arkitekter med sans for tre i konstruksjoner
En gruppe arkitektstudenter fra NTNU fikk i oppdrag å bygge et naust i Haddal under studietida. Dermed var spiren sådd for det som både skulle bli Rallar arkitekter, og et nært forhold til trevirke som bygge- og konstruksjonsmateriale.
article_print SKOG 16.02.2017
Grill med god samvittighet
Vekk med forsøplende engangsgriller av metall! Isteden kan vi bruke Eco Grill, som er oreved og blir nedbrutt i naturen. Tennvæske er heller ikke nødvendig. Eco Grill veier 1,8 kg og brenner i 2,5 timer. På www.coolstuff.no koster den kr 89.
article_print SKOG 16.02.2017
Fotballstadion av tre
I Gloucestershire i England kan verdens første fotballstadion bygd overveiende av trevirke bli en realitet.
article_print SKOG 16.02.2017
18 skogområder vernet
Regjeringen vernet før jul 18 nye skogområder. Alle unntatt ett område er basert på frivillig vern av skog, som er et samarbeid mellom andelslagene, Skogeierforbundet og Miljødirektoratet.
article_print SKOG 16.02.2017
Et lite stykke Norge ble hentet hjem
I 1893 sender Norge en stavkirkebygning til verdensutstillingen i Chicago. Etter 123 år i USA ble Den norske paviljongen hentet hjem til Orkdal av en gjeng ivrige pensjonister.
article_print SKOG 16.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt