Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

3 APPER
SMARTHYTTE Hvor smart er hytta di? Med Sensio kan du fjernstyre lys og temperatur på hytta, slik at den er beboelig allerede før du parkerer utenfor.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
INNVIET DRONNINGVARDEN
Norges spreke turdronning Sonja har fått et varig minne i form av en egen varde, Dronningvarden, på toppen av Stortinden i Vesterålen. Det er Lofoten Turlag og Vesterålen Turlag som på denne måten vil hedre dronningen som er på fjelltur i området hvert år.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
VARDER FOR DE MINSTE
Varden Steinar er en barnebok om en liten varde som så gjerne skulle ønske han kunne være nyttig. Han står litt for langt unna stien til at noen kommer innom ham på veien til Toppvarden. Vi følger Steinar på hans ferd oppover mot fjellet.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
ARKITEKTUR I FJELLET
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
PADLETURER I VEST
Mangeårig redaktør i Sti og Varde, Torill Refsdal Aase, har skrevet en fin bok om padling på Vestlandet, med turbeskrivelser for både kajakk og kano.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
HYTTESAMLERNE
Da Lasse A. Skeie ble pensjonist i 2012, begynte han å samle på DNT-hytter. Fra før hadde han vært på 113. Første året som aktiv hyttesamler besøkte han 31 nye. Det ga ham blod på tann, så nå har satt signaturen sin i samtlige DNT-hytter.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
DIKT I BEVERENS NAVN
Oddbjørn Aardalen har skrevet en diktsamling i beverens navn. Forfatteren har viet sitt forfatterskap til å skildre menneskers forhold til naturen. Så har han da også jobbet med skog hele sitt liv. Diktsamlingen er en hyllest til gnageren vi alle kjenner.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
RONDANE
Kartene Rondane Sør og Rondane Nord dekker området fra Hjerkinn i nord til Ringebu i sør.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
KART I NY DRAKT
Kart må jevnlig oppdateres for å få med nye veier, stier, og holde tritt med utviklingen av breene som trekker seg tilbake. Disse reviderte kartene er utgitt av Nordeca.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016
NESE FOR LAV
Alle har sine spesielle interesser, og kjenner du noen med nese for lav så er " Lav -Høyt og lavt" definitivt noe for dem. Denne boka tar for seg de 50 vanligste lavartene i Norge og viser flotte bilder av hvor det er mest sannsynlig å finne dem.
article_print Fjell og Vidde 05.12.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt