Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

KLIMAKLEMMA
Våren er her og sommeren er i sikte. Årets jag og mas skal belønnes med den ultimate sommerferien, og spørsmålet alle stiller seg er: Hvor går ferden i år? Noen skal til Maldivene, andre Sardinia, samlebetegnelsen Syden blir hyppig nevnt.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
LILLEHAMMER PÅ TVERS
Drømmer du om å gå Norge på langs eller Canada på tvers, men har verken tid eller råd? Legg ekspedisjonen til din egen hjemkommune.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
Byttet pilsen med tursko
For to og et halvt år siden kuttet Sven Blålid ut alkoholen og begynte å vandre. Han spør seg stadig hvorfor han ikke gjorde dette for lenge siden.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
Hvorfor ikke advare mot bratt terreng?
Ole Gladsø, leder for Røde Kors Hjelpekorps (RKH), hevder i Fjell og Vidde nr. 1/2017 at jeg har feilsitert RKHs representant i ekspertgruppen som lagde de nye fjellvettreglene.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
DESIGNET LOKAL DNT-GENSER
Ytre Sogn Turlag ønsket å tilby medlemmene sine en strikkegenser med lokalt fjellmotiv. De tok kontakt med Ripsdamene i Gulen som designet en god og varm genser for turbruk, med knepping i halsen og hull til tommelen.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
SPRENGER GRENSER
De går ikke like fort som andre. Men på denne turen handler det først og fremst om muligheter, ikke begrensninger.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
HYSTERISK LETT SEKK
Er jeg blitt sterkere? Nei da. Jeg er bare blitt superlett. Jeg dro til fjells og testet verdens letteste turutstyr.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
MUSIKK
MENUETT I MAI «Det er artig å høre gjøken når det våres» synger Vidar Sandbeck i den melankolske melodien «Menuett i mai».
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
LEVER UT DRØMMEN
Det nye vertskapet på Grimsdalshytta i Rondane har ikke søvnproblemer. Og aldri har de vært så avhengige av hverandre for å lykkes.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017
Fristende om Follomarka
Det rutinerte turbokparet Anita og Birger Løvland er ute med en ny bok. Denne gangen om Follomarka, nærmere bestemt: Nesodden, Frogn, Vestby og Ås. 50 turer har de beskrevet og fotografert.
article_print Fjell og Vidde 19.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt