Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

5 FINE FELLESTURER: SAMMEN PÅ HØYFJELLET
Vinterfjellet er fristende, men mange kvier seg for å dra av gårde alene. På fellestur med DNT viser turlederen vei, og du får et sosialt fellesskap. Her er et knippe turer, både enkle og krevende. Velg det som passer deg.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
Gavmildt møte
Åtte turvenner i alderen 75-80 år dro på sin tradisjonelle høsttur i en gammel niseter. Bilen skulle være med videre som ledsagerbil.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
Trugetur PÅ TOTEN
På rad og rekke tråkker vi opp gjennom vinterskogen og den dype snøen. Med solide truger går turen mellom granleggene som en lek.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
Barskt om turlivet
Dette er boka for deg som er mer opptatt av hvor turen tar deg, enn hvor du har tatt turen. «Harske gleder» er skrevet av turleder og friskus Arne-Wilhelm Theodorsen fra Tromsø.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
Utfordre deg selv
Et skremmende møte med isbjørn på Svalbard for noen år siden satte en skikkelig støkk i glasiolog og skribent Anders Baumberger.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
KAMPEN OM FJORDANE
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
VIL SIKRE NATURATTRAKSJONENE
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
FRILUFTSLIV PÅ HELTID
Ønsker du å leve av friluftsliv, men er usikker på hva du kan bli? Vi besøkte dem som studerer under åpen himmel og drømmer om en jobb med vind i håret.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
BÅDE LOMMELYKT OG LADER
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017
PÅ KARTET: FIVLA
BELIGGENHET: 972 moh. over skoggrensen mellom Vigdalsstølen og Navarsete i Breheimen. ADKOMST: Om vinteren fra snuplass i Vigdalen, ca. 1,5-2 timers tur. Hvis du ikke har bil, går det buss til Jostedalen, gå av på Husøy.
article_print Fjell og Vidde 13.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt