Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Advokatbladet

advokatbladet
Advokatbladet er et fagblad som utgis av Den norske Advokatforeningen, og distribueres til nitti prosent av alle landets advokater, samt til alle domstoler, til beslutningstagere i justispolitisk sektor og til ledere innenfor juristprofesjonene.
Bladet er et nyhetsmagasin som skriver om utviklingen i rettstilstanden, om justispolitikk, rammevilkår, etikk, om rettsvesenet, og om advokaters gjøren og laden. Bladet tar opp løpende temaer i den justispolitiske samfunnsdebatten, og er en viktig arena for debatt om utviklingen i advokatyrket.
Redaksjonelt har vi en åpen og kritisk linje, og arbeider etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.
Antall lesere: 26 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 759
Frekvens: 10 utgaver pr år
Advokatbladet
Kr. Augustsgt. 9
0164 OSLO
Tlf 22 03 50 50
Faks 22 11 53 25
Ansvarlig redaktør
Nina Schmidt
905 43 683
915 59 602
nina@advokatbladet.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Den Norske Advokatforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Tester ut kunstig intelligens på advokatkontoret
Knut-Magnar Aanestad er sjef for innovasjon i Kluge, og tester nå robotteknologi for å gjøre kildesøk. Advokatbladet har kåret Aanestad til Månedens jurist i mars 2017.
article_web Advokatbladet 24.03.2017
Flinke folks forbannelse
Robotene kommer, algoritmene er her og sensorer kobler snart den minste ting direkte til internett. Kravet til samarbeid på tvers av fagområder øker i en tid der gamle forretningsmodeller knuses, skriver First House-rådgiver Håkon Borud.
article_web Advokatbladet 24.03.2017
«På Frokostkjelleren kjøper du ikke en GT, men en Wiersholm»
«Det juridiske studiemiljøet har blitt solgt til rike advokatfirmaer. På tide å heve kjøpskontrakten», skriver jusstudent Vebjørn Wold ved Universitetet i Oslo i studentavisen Universitas.
article_print Advokatbladet 22.03.2017
Fra stand-prat til partner-kolleger
For ti år siden oppdaget Fredrik Agerup daværende jusstudent Frank Aase på Arbeidslivsdagene. Nå er de partnere i samme selskap.
article_print Advokatbladet 22.03.2017
- Fortsatt behov for menneskelige advokater
Er advokaten klar for endring? Ja, ropte flere hundre advokater i kor da Oslo krets arrangerte årsmøte og fremtids-debatt i Oslo konserthus.
article_print Advokatbladet 22.03.2017
TILLATELSE TIL Å VÆRE ADVOKAT VED HØYESTERETT
NYINNMELDTE Bedriftsadvokater Synne Ekevold, Sticos AS, TRONDHEIM Advokatfullmektiger Seiran Ahmadi,
article_print Advokatbladet 22.03.2017
Forsvarer-striden: - Av og til nødvendig å sende fullmektigen
- Jeg lærte veldig mye av å møte på vegne av Tor Erling Staff da jeg var fullmektig hos ham for mange år siden, sier Cecilie Nakstad, fast forsvarer i Asker og Bærum tingrett.
article_print Advokatbladet 22.03.2017
JUS På tide å tenke nytt om compliance?
Norske selskaper har fått en hverdag som er mer global, kompleks og uforutsigbar enn tidligere, noe som krever at de må tenke nytt om regulatoriske krav og endringer.
article_print Advokatbladet 22.03.2017
Skatterett - summarisk fellesoppgjør
Høyesterett kom i enstemmig dom 15. februar 2017 - HR-2017-344-A - til at begrepet «ansatte» i skatteforvaltningsloven § 12-4 første ledd (saken gjaldt nå opphevete ligningsloven § 9-5 nr.
article_print Advokatbladet 22.03.2017
Vil legge ned fylkesnemndene
Foreldretvister og saker om tvang etter barneloven bør gå i et utvalg tingretter, mellom tyve og tretti i tallet, og ikke i fylkesnemndene, foreslår Særdomstolsutvalget.
article_print Advokatbladet 22.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt