Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Advokatbladet

advokatbladet
Advokatbladet er et fagblad som utgis av Den norske Advokatforeningen, og distribueres til nitti prosent av alle landets advokater, samt til alle domstoler, til beslutningstagere i justispolitisk sektor og til ledere innenfor juristprofesjonene.
Bladet er et nyhetsmagasin som skriver om utviklingen i rettstilstanden, om justispolitikk, rammevilkår, etikk, om rettsvesenet, og om advokaters gjøren og laden. Bladet tar opp løpende temaer i den justispolitiske samfunnsdebatten, og er en viktig arena for debatt om utviklingen i advokatyrket.
Redaksjonelt har vi en åpen og kritisk linje, og arbeider etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.
Antall lesere: 26 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 759
Frekvens: 10 utgaver pr år
Advokatbladet
Kr. Augustsgt. 9
0164 OSLO
Tlf 22 03 50 50
Faks 22 11 53 25
Ansvarlig redaktør
Nina Schmidt
905 43 683
915 59 602
nina@advokatbladet.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Den Norske Advokatforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Harselerer med griske advokater i ny reklamekampanje
- Håper folk forstår at vi er motsatsen hans. Et hundretalls Help-samarbeidspartnere mottok like før jul et noe annerledes julekort.
article_web Advokatbladet 10.01.2017
- Bevisvurdering er blitt følelsenes tyranni
Advokatforeningens rollespill om sovevoldtekt ble en suksess også i Bergen, og førte til debatt om meddommeres høye alder, om minstestraff og om tårestyrte bevisvurderinger.
article_web Advokatbladet 02.01.2017
Nye topper i Justis- og beredskapsdepartementet
En politiførstebetjent og en tidligere Frøken Norge-finalist er de nye statssekretærene til justisminister Per-Willy Amundsen.
article_web Advokatbladet 22.12.2016
Kjøp en gunstig årsavtale på advokatjobb.no!
Jannicke Isaksen Skal ditt firma rekruttere advokater, advoktfullmektiger, jurister, traineer og advokatsekretærer i 2017? Da anbefaler vi en årsavtale på Advokatjobb.no. Sjekk våre gunstige årsavtaler!
article_web Advokatbladet 19.12.2016
Hjelp til advokater i trøbbel
Hvordan skal Advokatforeningen hjelpe advokater i krise? Dette var ett av temaene på kretsledermøtet i Advokatforeningen i november.
article_web Advokatbladet 19.12.2016
Skattefilosofen
Han er selve symbolet på suksess: Omtalt som landets beste skatteadvokat, og gift med hele Norges Sissel Kyrkjebø. Men selv bærer Ernst Ravnaas (61) på en stille drøm om å skrive en bok om filosofi.
article_web Advokatbladet 19.12.2016
Advokat-jul landet rundt
Alternativt villmarksjulebord, polonese, svensketur, julesherry- eller tradisjonell førjulshygge med god mat og kolleger.Advokatbladet gir deg oversikten over hvilke tradisjoner advokater i ditt distrikt har.
article_web Advokatbladet 18.12.2016
Posistive reaksjoner på Advokatforeningens årstale
Advokatforeningens årstale Tilgang, tillit, tilsyn - advokaten i et rettsliggjort samfunn er den trettende årstalen i rekken.
article_web Advokatbladet 13.12.2016
Fire punkter til godt omdømme
- Advokater både kan og skal være omstridte. Det ligger i rollen, mener filosof Henrik Syse.
article_print Advokatbladet 13.12.2016
Hvem bør beæres?
Oslo krets ber om forslag til hvem som bør motta Oslo krets æresbevisning.
article_print Advokatbladet 13.12.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt