Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Optikeren

optikeren

Optikeren - Tidsskrift for norsk optometri og synsvitenskap, er et redaksjonelt uavhengig organ, eid av Norges Optikerforbund. Tidsskriftet distribueres til alle medlemmer i Norges Optikerforbund, og henvender seg også til leverandører, brukere, politikere, media, og andre organisasjoner. 

Bladet har en blanding av nyheter, reportasjer og fagstoff fra Norge og verden, og dekker fagområdene:  syn, øyehelse, optikk og optometri.

 

Opplag: 2 148
Frekvens: 6 utgaver pr år
Optikeren
Øvre Slottsgate 18/20
Oslo
Tlf 23355450
Faks 22416366
Ansvarlig redaktør
Dag Øyvind Olsen
23 35 54 50
92 45 00 39
dag@optikerforbund.no
Annonseansvarlig
Stina Olsen
23 35 54 50
stina@optikerforbund.no

Utgiver:

Norges Optikerforbund


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

REKORDMANGE REGISTRERTE OPTIKERE
Ved utgangen av 2016 var det registrert 2249 optikere med gyldig autorisasjon i Norge. Det er 99 flere enn for ett år siden, og 159 flere enn for to år siden.
article_print Optikeren 15.02.2017
PÅ INNSIDEN AV ET LITT ANNERLEDES LIV
«Time for time gjorde jeg nemlig noe av det som gir meg verdi og glede. Time for time ble fokuset på det at jeg er blind mindre og mindre. Arbeidsdagen, og hverdagslivet, bekrefter nemlig alt det som er større enn mitt synstap. Jeg er mye mer enn blind.
article_print Optikeren 15.02.2017
LYKKES MED TVERRFAGLIG SAMARBEID
I Harstad følger optikere opp pasienter med diabetes uten retinopati. Ser optikere endringer i øyebunnen, henvises pasientene videre.
article_print Optikeren 15.02.2017
NÅ FÅR DU DEKKET DINE FAKTISKE UTGIFTER VED KERATOKONUS
På slutten av fjoråret ble det gjort en viktig endring i vedlegg 7 til §10-7 i den delen av Folketrygdloven som omhandler hjelpemidler for synshemmede.
article_print Optikeren 15.02.2017
ESSILOR HOLDER KURS
Kursene tar for seg temaene grunnleggende optikk og progressive management på en grundig måte, men er samtidig lette i formen. De er praktiske og bruker case fra vår egen bransje.
article_print Optikeren 15.02.2017
REKRUTTERER PÅ MESSER
Den siste måneden har ni optikerstudenter vært ambassadører for faget på utdanningsmesser over store deler av landet.
article_print Optikeren 15.02.2017
EN UDETONERT BOMBE?
Er du midt i livet? Da kan du regne med at dine barn vil leve 30 år lenger enn dine oldeforeldre. Går vi tilbake til 1700-tallet var gjennomsnittlig levealder 35 år.
article_print Optikeren 15.02.2017
LEGEN BAK FORSKRIFTEN
Ole Bjørn Herland er mannen som har jobbet frem de nye helsekravene til førerkort. Den tidligere kommunelegen på Kongsberg sier Helsedirektoratet har en klar intensjon om å gi optikere økt ansvar innen bedømming av visusfunksjon i trafikken.
article_print Optikeren 15.02.2017
Kliniske retningslinjer - Diabetes
article_print Optikeren 15.02.2017
NOF i nyhetsbildet
article_print Optikeren 15.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt