Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Frifagbevegelse.no

frifagbevegelse
FriFagbevegelse er nyhetsportal for LO-Aktuelt og LO-forbundenes fagblader. Utgiver er stiftelsen LO Media.
Hovedformålet er å fremme samfunnsengasjement og debatt gjennom saklig og fri journalistikk med hovedvekt på LO og forbundenes virksomhet, fagbevegelsen nasjonalt og internasjonalt, arbeidslivet og andre samfunnsspørsmål som måtte angå LOs medlemmer.
Frifagbevegelse.no
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 900 93 461
Faks 23 06 22 71
Ansvarlig redaktør
Frode Rønning
90 09 34 61
frode.ronning@lomedia.no
Annonseansvarlig
Wenche Huser Sund
90 61 63 07
906 16 307
huser@salgsfabrikken.no

Utgiver:

LO Media


Artikler fra mediet

Byrådslederen vurderer ny anbudsrunde på søppelhenting i Oslo
Oslo: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier Oslo kommune i ytterste konsekvens kan si opp kontrakten med renovasjonsfirmaet Veireno, og opplyser at Renovasjonsetaten forbereder et nytt anbud.
article_web Frifagbevegelse.no 18.01.2017
Bjørnar fikk millionerstatning etter avskjedigelsessak mot Finnmark fylkeskommune
Den bitre konflikten mellom Bjørnar Bruer og Finnmark fylkeskommunen resulterte i fem politianmeldelser og avskjedigelse. Både tingretten og nå lagmannsretten har gitt han en knusende seier.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
Etter å ha søkt på nesten 400 stillinger, fikk endelig hørselshemmede Thomas jobb
Da Thomas Arneberg Isaksen til slutt fikk jobb, var det gjennom Oslo kommunes traineeprogram. - Det er en veldig god følelse, sier han. Siden september har Thomas Arneberg Isaksen jobbet fulltid hos Kemneren i Oslo.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
- Når jeg ser rundt meg er det bare to med bakgrunn fra innvandrerfamilier. Det er AUF-leder Mani og meg
- Se på denne forsamlingen. Er det slik at alle er med? Hadia Tajik avsluttet samlingen med toppene i både fagbevegelsen og arbeiderbevegelsen i Norden med et knusende stikk: - Vi sier at alle skal med. Det er et slagord vi alle bruker.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
Langt flere jobber nå med psykisk helse og rus i kommunene
Vi er bedre rustet for å jobbe med rus og helse. - Vi vet at personer med psykiske helseutfordringer og rusproblemer kan unngå å bli sykere hvis de får tidlig hjelp.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
- Kritisk behov for vedlikehold av forsvarsbygg
Tilstanden til mange av Forsvarets eiendommer er kritisk dårlig, advarer Riksrevisjonen - som mener det trengs vedlikehold for nærmere 4,5 milliarder kroner. - Behovet for vedlikehold er kritisk, sier riksrevisor Per-Kristian Foss.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
Trumps arbeidsminister berykta for å presse ansatte til jobbe gratis overtid
Han er multimillionær og administrerande direktør for selskap der arbeidarane overlever på sosialhjelp. Møt Andrew Puzder, mannen som skal passe på rettane til 150 millionar amerikanske arbeidarar.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
Ap vil bruke u-hjelpen på nye måter
Anniken Huitfeldt synes det er viktig å gå mer over til kompetanse som u-hjelp. - Det viktigste vi kan gjøre for mange utviklingsland er å hjelpe de til å ta inn skatter, slik at de kan finansiere sin egen skole og sitt eget helsevesen.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
Frihetsberøvelsen i narsissismens tid
Rettssaken om soningsforholdene til Anders Behring Breivik er en vond sak å følge. Av flere grunner. Jan-Erik Østlie Det er lett å forstå hvorfor det er staten som fører den.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017
NFF lokker framtidens fengselsbetjenter inn i forbundet
Det er trangt og hektisk når NFF skal verve nye medlemmer blant studentene på KRUS. Men innsatsen belønnes, for mange tar medlemskapet med seg over i arbeidslivet. - Det virker som et spennende yrke hvor ingen dager er like.
article_web Frifagbevegelse.no 17.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt