Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

HK-Nytt

hk-nytt

HK-Nytt er medlemsbladet til LO-forbundet Handel og Kontor i Norge. 

HK-Nytts magasinversjon kommer ut ti ganger i året, i et opplag på drøyt 70.000. I tillegg har vi daglige nyheter på www.hk-nytt.no.

Vi skriver om norsk og internasjonalt arbeidsliv, fagbevegelse og politikk med spesielt fokus på handel, service og administrative yrker i en rekke bransjer. 

Her finner du alt du trenger å vite om lønns- og arbeidsforhold, tariffoppgjør, arbeidsmiljø i nevne bransjer. 

Opplag: 68 242
Frekvens: 10 utgaver pr år
HK-Nytt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 905 82 468
Faks
Ansvarlig redaktør
Eva Ler Nilsen
90 58 24 68
eva.ler.nilsen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Handel og Kontor i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Lav lønn - et politisk ansvar
Lønnsveksten i Storbritannia er den svakeste siden november 2014. Arbeiderne lider også under stigende priser. Nå mener britisk LO, TUC, at regjeringen må på banen for å forhindre en enorm krise.
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Nille-butikksjef har lovlig arbeidskontrakt
Butikksjefen i Nille på Hamar har en ledende stilling, og har ikke krav på overtidsbetaling. Det har Arbeidstilsynet konkludert med - under atskillig tvil.
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Får ikke huslån Innboforsikring ved død
SPØRSMÅL: Jeg har vært deltidsansatt siden 2007. Hele tiden har jeg jobbet ekstravakter i tillegg, og totalt har jeg nok i perioder jobbet opp mot 90 prosent.
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Foreldre skal ikke straffes
article_print HK-Nytt 25.04.2017
El-sykkel
SPØRSMÅL: Vi har kjøpt en el-sykkel til 28.000 kroner. Er denne dekket for tyveri og skadeverk på boplass, arbeidsplass og på tur i annen kommune? Er den dekket ved ulykke, som velt eller påkjørsel?
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Alle får litt mer i lønn, men lavtlønte får mest
Lønna på butikkoverenskomsten og bensinoverenskomsten øker med to kroner i timen.
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Boikottlov rammer LO
En ny israelsk boikottlov sier at personer som offentlig tar til orde for boikott av Israel eller israelske bosettinger eller folk som jobber i en organisasjon som gjør det, skal nektes visum til Israel.
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Konkurs og kaos
De ansae hos Skjelsvik pølse og bensin står på bar bakke eer at bedriften har gå konkurs.
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Forsvinner jobbene våre?
Med økt automatisering blir det færre jobber og flere om beinet. Hvor skal folk jobbe i framtida?
article_print HK-Nytt 25.04.2017
Digital utpressing
55 prosent av norske bedrifter har det siste året blitt utsatt for dataangrep med krav om løsepenger. Det kommer fram i en undersøkelse utført av konsulentfirmaet PwC. En av fire som rammes anslår at angrepet kostet dem over en million kroner.
article_print HK-Nytt 25.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt