Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Magma

magma
Tidsskriftet Magmas formål er å bidra til kunnskapsutvikling, refleksjon og debatt innenfor feltet økonomi og ledelse. Et sentralt mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere og utøvere på de ulike fagområdene. Dette vil vi oppnå gjennom å
- formidle kunnskap fra forskning gjennom vitenskapelige artikler
- presentere ulike faglige synsvinkler gjennom kortere kommentarartikler
- belyse praktiske problemstillinger gjennom cases og intervjuer
- publisere bidrag fra både forskere og aktører i næringsliv og offentlig sektor
Alle artikler skal være grundig faglig forankret, og tidsskriftet vil prioritere bidrag som tar opp aktuelle problemstillinger med et bredt anvendelsesområde.
Opplag: 19 055
Frekvens: 8 utgaver pr år
Magma
Boks 1869 Vika
0124 OSLO
Tlf 22 82 80 00
Faks 22 82 80 01
Ansvarlig redaktør
Charlotte Hartvigsen Lem
92 81 60 36
charlotte.hartvigsen.lem@fagbokforlaget.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Econa


Trykkeri:

John Grieg A/S

Artikler fra mediet

Fem vanlige misforståelser i avtaleforholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker
1/2017 s. (82-84) Redaksjonelt vurdert Econas advokater behandler gjennom året en lang rekke ulike saker med arbeidsrettslige problemstillinger. Vi har kontakt med medlemmer som opplever oppturer i form av tilbud om ny jobb eller bedrede
article_web Magma 07.02.2017
Gir bedriften bedre eller dårligere pensjon fra 2017?
1/2017 s. (9-10) Redaksjonelt vurdert I 2014 ble det innført nye regler for knekkpunkt for innskudd i innskuddspensjonsordninger, samtidig med at maksimalsatser for innskudd økte. Det ble gitt en overgangsperiode frem til utgangen av 2016,
article_web Magma 07.02.2017
GIR BEDRIFTEN BEDRE ELLER DÅRLIGERE PENSJON FRA 2017?
I 2014 ble det innført nye regler for knekkpunkt for innskudd i innskuddspensjonsordninger, samtidig med at maksimalsatser for innskudd økte. Det ble gitt en overgangsperiode frem til utgangen av 2016, så nå skal alle bedrifter med innskuddspensjon ha endret sin pensjonsordning.
article_print Magma 07.02.2017
LEASING: NY IFRS REGNSKAPSSTANDARD
Konsekvensene av ny regnskapsstandard for leasing er vidtrekkende, og det er ikke bare regnskapsavdelingen som vil bli påvirket. De fleste ser ut til å involvere sine innkjøpsavdelinger og juridiske avdelinger tidlig i sine implementeringsprosesser.
article_print Magma 07.02.2017
INTERNASJONAL SKATT ENDRES MED NY SUPERTRAKTAT
Idet nordmenn flest gikk mann av huse for å sikre seg rabatterte Black Friday-gaver til seg selv og andre, var det en aldri så liten 48-siders førjulsoverraskelse som ble skrevet ut på mange forretningsadvokatkontorer rundt om i verden.
article_print Magma 07.02.2017
FORANDRE FOR Å BEVARE
BÅDE REVISOREN og regnskapsføreren står på listen over utrydningstruede profesjoner når automatiseringen og digitaliseringen virkelig skyter fart. Det er en dramatisk prognose.
article_print Magma 07.02.2017
LOKALAVDELINGSLEDEREN
Hvorfor er du lokalavdelingsleder? Jeg liker å lede andre og er opptatt av å få de rundt meg med på prosjekter og skape engasjement. Jeg liker følelsen av å skape noe i fellesskap og å få andre opp og frem.
article_print Magma 07.02.2017
AKSJELOVUTVALGETS FORSLAG
INNLEDNING Aksjelovutvalget1) har levert sine forslag til endringer i aksjelovgivningen 21. oktober, og forslagene ble sendt på høring 24. oktober. Næringsdepartementet har satt høringsfristen til 9. januar 2017.
article_print Magma 07.02.2017
ECONAS TILLITSVALGTE AVGJØRENDE FOR Å KUNNE IVARETA MEDLEMMENES INTERESSER
TILLITSVALGTE I Econa gjør en viktig og ofte avgjørende jobb for medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår.
article_print Magma 07.02.2017
HVA ER REGNSKAPSMANIPULASJON, OG HVORDAN KAN DEN BEST AVDEKKES?
En gjennomgang av større regnskapsskandaler og metodene som ble benyttet
article_print Magma 07.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt