Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Magma

magma
Tidsskriftet Magmas formål er å bidra til kunnskapsutvikling, refleksjon og debatt innenfor feltet økonomi og ledelse. Et sentralt mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere og utøvere på de ulike fagområdene. Dette vil vi oppnå gjennom å
- formidle kunnskap fra forskning gjennom vitenskapelige artikler
- presentere ulike faglige synsvinkler gjennom kortere kommentarartikler
- belyse praktiske problemstillinger gjennom cases og intervjuer
- publisere bidrag fra både forskere og aktører i næringsliv og offentlig sektor
Alle artikler skal være grundig faglig forankret, og tidsskriftet vil prioritere bidrag som tar opp aktuelle problemstillinger med et bredt anvendelsesområde.
Opplag: 19 055
Frekvens: 8 utgaver pr år
Magma
Boks 1869 Vika
0124 OSLO
Tlf 22 82 80 00
Faks 22 82 80 01
Ansvarlig redaktør
Charlotte Hartvigsen Lem
92 81 60 36
charlotte.hartvigsen.lem@fagbokforlaget.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Econa


Trykkeri:

John Grieg A/S

Artikler fra mediet

Nettverksbygging fra scratch
Jeg syntes det var så rart å bli spurt om å skrive denne artikkelen for noen uker siden. For akkurat den dagen hadde det også blitt klart at jeg skulle overføres til Oslo-kontoret med jobben.
article_web Magma 25.04.2017
Gullalder fra 62 til 67år
Etter 2011 kan alle ta ut folketrygd og privat tjenestepensjon allerede fra 62år. Det går også an å jobbe ved siden av. Årene fra 62 til 67år kan dermed bli en gullalder for dem som velger denne kombinasjonen.
article_web Magma 25.04.2017
FINNES DET EN RIKTIG VERDI?
VERDSETTELSE AV både fysiske og immaterielle eiendeler er en sentral oppgave i økonomers virke. Et viktig grunnlag er ofte historiske regnskapsdata, som økonomer er opplært i å analysere.
article_print Magma 25.04.2017
GULLALDER FRA 62 TIL 67 ÅR
Etter 2011 kan alle ta ut folketrygd og privat tjenestepensjon allerede fra 62 år. Det går også an å jobbe ved siden av. Årene fra 62 til 67 år kan dermed bli en «gullalder» for dem som velger denne kombinasjonen.
article_print Magma 25.04.2017
BANK I BORDET
Benedicte Schilbred Fasmer (51) har kommet seg til topps innen børs og finans, som styreleder på Oslo Børs og konserndirektør i DNB. - At jeg er kvinne, har aldri vært en hindring i min karriere. Men jeg var heldig med timingen, sier hun.
article_print Magma 25.04.2017
NETTVERKSBYGGING FRA SCRATCH
JEG SYNTES det var så rart å bli spurt om å skrive denne artikkelen for noen uker siden. For akkurat den dagen hadde det også blitt klart at jeg skulle overføres til Oslo-kontoret med jobben. Uendelig mange tanker hadde akkurat fløyet gjennom hodet mitt.
article_print Magma 25.04.2017
VERDIEN AV (FRI)TID OG ARBEID
VERDSETTING AV FRITID er ingen enkel øvelse, og de enkelte individers preferanser spiller en vesentlig rolle. Det danske strategi- og markedsføringsselskapet IIH Nordic endte med å gi sine ansatte mer fritid med fri hver fredag som et konkurransefortrinn.
article_print Magma 25.04.2017
NÅR DET ER MOTVIND I LEDERKARRIEREN
NOE AV det tristeste jeg opplever når jeg driver karriererådgivning for ledere, er de situasjonene der ledere som mister jobben, serverer mangelfull informasjon eller ikke sier noe til hjemmebasen om det som har skjedd.
article_print Magma 25.04.2017
SOLGRÜNDEREN SOM ENDELIG TRENGTE UTDANNELSEN
Et lite stykke håndfast Industry 4.0, det har siviløkonom Andreas Thorsheim og kompiser skapt med Otovo AS. Selskapet, som selger solcellepaneler til husholdninger, gir bindende tilbud basert på virtuelle befaringer. Det setter krav til modellering og regneferdigheter.
article_print Magma 25.04.2017
HVORDAN HÅNDTERE LANDRISIKO VED INVESTERINGSBESLUTNINGER? R
Et omdiskutert tema innenfor verdsettelsesfaget er hvordan man skal håndtere landrisiko.
article_print Magma 25.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt