Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

barnehage.no

barnehageno
barnehage.no er et nettstedet for alle med tilknytning til norsk barnehagesektor.
Vi bringer nyheter, reportasjer og annet interessant stoff om barnehager. Vi tar temperaturen på en unik og stadig voksende sektor hver eneste dag. Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene. Men presenterer også små, trivielle historier fra hverdagen i landets barnehager.
Ved å annonsere på barnehage.no treffer du barnehageeiere, daglig ledere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter og andre med tilknyting til barnehagen. Og ikke minst når du mange av foreldrene med barn i barnehagealder.
barnehage.no
Prinsens gate 91
Bodø
Tlf 75 55 37 00
Faks 75 55 37 01
Konst. redaktør
Trine Jonassen
75 55 37 00
91 77 75 27
trijon@pbl.no
Annonseansvarlig
Ragnhild V. Grenberg
99 01 44 23
ragnhild@din-partner.no

Utgiver:

Private Barnehagers Landsforbund


Artikler fra mediet

Inviterte til minihøring om velferdsinnovatører
Mens Rødt og SV har gått til kamp mot det de kaller private velferdsprofitører innen barnehage og barnevern, hadde Venstre-leder Trine Skei Grande en helt annen inngang når hun mandag inviterte til minihøring på Stortinget om velferdsinnovatører.
article_web barnehage.no 22.05.2017
Å være og å lære - to sider av samme sak
Anders Ek, Fossen barnehager Barnehagens mandat er todelt: menneskelig og kunnskapsmessig utvikling. Barnet skal ikke være i barnehagen bare for å lære, men for å være menneske sammen med andre.
article_web barnehage.no 22.05.2017
Fylkesmannen stopper krav om å betale tilbake tilskudd
Fylkesmannen i Telemark har opphevet Skien kommunes vedtak om å kreve tilbakebetaling av tilskudd på 2,8 millioner kroner fra seks barnehager.
article_web barnehage.no 22.05.2017
Da barna så at endene var nære ved å bli påkjørt, tok de affære
Øyvind Johansen Et stokkand-par har slått seg ned like ved Ytteren miljøbarnehage i Mo i Rana. Nå er de nærmest adoptert av barna i barnehagen. - Det var ikke planlagt at vi skulle jobbe så mye med ender denne våren.
article_web barnehage.no 22.05.2017
Fagforeninger svarer: - Vi streiker ikke for moro skyld
Og heller ikke for å være slemme mot barna. Flere foreldre har kontaktet arbeidstakerorganisasjonene med spørsmål om denne konflikten ikke kunne har vært løst på annen måte.
article_web barnehage.no 22.05.2017
Ber byråden svare for seg etter Espira-avslaget
Høyre i Oslo mener saken om avslaget til Espira om tilskudd til å drive barnehager i boligprosjektene Nybyen og Krydderhagen er håndtert useriøst fra Oslo kommune. Nå krever Saida R.
article_web barnehage.no 19.05.2017
- Vi ønsker barnehagedialog med politikerne våre!
- De 32 millionene Nav og ungdomsinnsatsen får i revidert nasjonalbudsjett, kan kanskje i fremtiden bli unødvendig om man på tidligere tidspunkter bruker penger på forebygging gjennom styrking av barnehageområdet,
article_web barnehage.no 19.05.2017
Mest ADHD-legemidler blant desemberbarna
Barn født på slutten av året får oftere ADHD-legemidler eller ADHD-diagnose enn barn født tidlig på året - og hyppigst er det blant barna født i oktober-desember. Av: Redaksjonen Det viser en ny studie fra Folkehelseinstituttet (FHI).
article_web barnehage.no 19.05.2017
Sjokkerte over norske utebarn
Aha-opplevelsene sto i kø da spanske og engelske barnehagelærere fikk være fluer på veggen i en norsk barnehage en hel uke.
article_web barnehage.no 19.05.2017
SV-måling: Flertall støtter forbud mot utbytte
En måling gjennomført av Ipsos for SV viser at et flertall i folket støtter SVs krav om utbytteforbud innen offentlig velferd.
article_web barnehage.no 19.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt