Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

barnehage.no

barnehageno
barnehage.no er et nettstedet for alle med tilknytning til norsk barnehagesektor.
Vi bringer nyheter, reportasjer og annet interessant stoff om barnehager. Vi tar temperaturen på en unik og stadig voksende sektor hver eneste dag. Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene. Men presenterer også små, trivielle historier fra hverdagen i landets barnehager.
Ved å annonsere på barnehage.no treffer du barnehageeiere, daglig ledere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter og andre med tilknyting til barnehagen. Og ikke minst når du mange av foreldrene med barn i barnehagealder.
barnehage.no
Prinsens gate 91
Bodø
Tlf 75 55 37 00
Faks 75 55 37 01
Konst. redaktør
Trine Jonassen
75 55 37 00
91 77 75 27
trijon@pbl.no
Annonseansvarlig
Ragnhild V. Grenberg
99 01 44 23
ragnhild@din-partner.no

Utgiver:

Private Barnehagers Landsforbund


Artikler fra mediet

Den viktige hvilestunden
Alle har behov for en pause, et lite avbrekk i dagen. Derfor er hvilestunden vi har hver dag en verdifull stund der vi slapper av, lar tankene flyte og kroppen hvile seg, skriver styrer i Hoppensprett barnehage i Storkmarknes, Heidi Ramberg.
article_web barnehage.no 18.01.2017
Steinerbarnehagene om ny rammeplan: - Lar seg ikke gjennomføre
Steinerbarnehageforbundet er svært kritiske til forslag til ny rammeplan og vil kjempe for metodefrihet for barnehagelærerne, også når det gjelder bruk av digitale verktøy eller ikke.
article_web barnehage.no 17.01.2017
Nå haster det med høringssvaret
20. januar er det høringsfrist for den nye rammeplanen. Av: Trine Jonassen Kunnskapsdepartementet har fullført 18 høringskonferanser rundt om i landet, og tilbakemeldingene har vært mange og varierte.
article_web barnehage.no 17.01.2017
Saksøkt barnehage frifunnet
En barnehage som ble saksøkt av et foreldrepar etter at barnehagen sendte en bekymringsmelding til barnevernet, er frifunnet i Nedre Romerike tingrett.
article_web barnehage.no 17.01.2017
Barnehageforeldre føler seg ofte neglisjert og møtt med skepsis
Mange foreldre opplever å ikke å bli tatt på alvor eller lyttet til i barnehagen. En del savner også informasjon og mulighet til å medvirke i viktige prosesser før vedtak fattes.
article_web barnehage.no 16.01.2017
- Jeg gråter. Du snakker
Om barnet klarer å svelge gråten, har metodene rundt det kanskje vært tilfredsstillende. For de voksne. Les Stian Pedersens kronikk om å anerkjenne barns gråt.
article_web barnehage.no 16.01.2017
Det er barnehagene som har ansvaret
Staten begrenser barnehagens mulighet til å organisere seg selv på en god måte i utkastet til ny rammeplan. Det mener både PBL (Private Barnehagers Landsforbund) og KS. Av: Arild M.
article_web barnehage.no 13.01.2017
- Engasjer deg!
- Vi trenger flere som står opp i kampen for å øke barnehagens status i samfunnet, skriver barnehagelærer Stian Kroken. Av: Stian Kroken, barnehagelærer og styrer Jeg har alltid følt at barnehageyrket ikke har den statusen det fortjener.
article_web barnehage.no 12.01.2017
- Et imponerende engasjement!
Med bare én høringskonferanse igjen, har Kunnskapsdepartementet fått en viss oversikt over sektorens meninger om høringsforslaget for ny rammeplan.
article_web barnehage.no 11.01.2017
Å lage eventyr med barna
Å skape forteljingar med barn treng ikkje å vere så komplisert, meiner Silje Neraas og Cecilie Dyrkorn Fodstad. Les kronikkforfattaranes tips til korleis du kan ta i bruk sjangertrekka til eventyret for å lage dine eigne eventyr saman med barn.
article_web barnehage.no 11.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt