Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

barnehage.no

barnehageno
barnehage.no er et nettstedet for alle med tilknytning til norsk barnehagesektor.
Vi bringer nyheter, reportasjer og annet interessant stoff om barnehager. Vi tar temperaturen på en unik og stadig voksende sektor hver eneste dag. Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene. Men presenterer også små, trivielle historier fra hverdagen i landets barnehager.
Ved å annonsere på barnehage.no treffer du barnehageeiere, daglig ledere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter og andre med tilknyting til barnehagen. Og ikke minst når du mange av foreldrene med barn i barnehagealder.
barnehage.no
Prinsens gate 91
Bodø
Tlf 75 55 37 00
Faks 75 55 37 01
Konst. redaktør
Trine Jonassen
75 55 37 00
91 77 75 27
trijon@pbl.no
Annonseansvarlig
Ragnhild V. Grenberg
99 01 44 23
ragnhild@din-partner.no

Utgiver:

Private Barnehagers Landsforbund


Artikler fra mediet

Lave og uforutsigbare tilskudd går på helsa løs
Etter snart 24 år med bare fornøyde brukere og trofaste ansatte, går dette nå på helsa løs, og vi må finne en utvei. Av: Øyvind Johansen Det skriver en eier eller styrer i en privat barnehage.
article_web barnehage.no 28.06.2017
Arkitekten bak barnehageforliket: Helt avgjørende med likebehandling
Øystein Djupedal kaller barnehageforliket en enestående suksess, og han advarer mot å bryte med prinsippet om likebehandling mellom private og offentlige barnehager.
article_web barnehage.no 28.06.2017
Har skrevet bok om høy-sensitive barn: - Det må være plass til alle
Hvordan kan vi som voksne omsorgspersoner ivareta de særlig sensitive barna i barnehagen og hjemme? Det har forfatter og lærer Birte Svatun skrevet en bok om, som hun håper skal være til hjelp for både barn og voksne.
article_web barnehage.no 28.06.2017
Video:- Dolker private i ryggen
Siv Jensen var ikke nådig mot de rødgrønne da hun tirsdag besøkte Trollmyra barnehage i Bodø.
article_web barnehage.no 27.06.2017
Kun 3 av 13 solkremer for barn godkjent av Forbrukerrådet
Forbrukerrådet har blant annet sjekket solkremene for hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer.
article_web barnehage.no 27.06.2017
Fersk undersøkelse: To av ti enkeltstående tror de vil forsvinne
Vi har de to siste barnehageårene gått i minus, og når sparekontoen er tom, er nedleggelse eneste utvei. Det er for mange arbeidsoppgaver å være styrer og pedagog samtidig, men for kostbart å ha flere pedagoger.
article_web barnehage.no 27.06.2017
Mest fornøyd med private barnehager: - En hyllest til de ansatte
Innbyggerundersøkelsen 2017 viser at foreldre er mer fornøyd med barnehagen enn de er med grunnskolen, videregående og høyere utdanning. Og aller mest fornøyd er brukere av de private barnehagene.
article_web barnehage.no 27.06.2017
Setter ned ekspertutvalg - målet er å løfte rollen som barnehagelærer
- Det vil ikke nødvendigvis føre til en vesentlig endring i hvordanarbeidet som barnehagelærer utøves.
article_web barnehage.no 26.06.2017
Vanskelig med utdanning på arbeidsplassen
- Det å bruke arbeidsplassen som læringsarena i er utfordrende, sier seniorforsker Margrete Haugum i Trøndelag Forskning og Utvikling.
article_web barnehage.no 26.06.2017
Sykehjem og barnehage i ett: - De får en unik kontakt
På Lade i Trondheim er det barnehage, omsorgsbolig, sykehjem og barnehage i samme bygg. Det skaper en helt unik sameksistens på tvers av generasjoner.
article_web barnehage.no 26.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt