Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Parat

parat
Parat gis ut av arbeidstakerorganisasjonen med samme navn, Parat, som er tilsluttet YS. Parat distribueres til hver enkelt av medlemmene. Parat har over 30 000 medlemmer der alle er ansatt innenfor alle de fire hovedsektorene i arbeidslivet. I tillegg er politikere, journalister og ledere i nærings-, organisasjons- og arbeidslivet blant de faste leserne. Parat er et moderne magasin. Redaksjonen legger vekt på å holde høy, faglig kvalitet både når det gjelder journalistikk, foto og grafisk design. Bladet skal inspirere og skape debatt om temaer rundt norsk arbeidsliv.
Frekvens: 5 utgaver pr år
Parat
Boks 9029 Grønland
0133 OSLO
Tlf 21 01 36 00
Faks 21 01 38 00

Utgiver:

Parat, en arbeidstakerorganisasjon i YS


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Parat og ThsF med innspill til Stortinget
Regjeringen har sendt en proposisjon til Stortinget med forslag om endringer i helselovgivningen. Endringene er knyttet til forslaget om å overføre det offentlige tannhelsetjenesteansvaret fra fylkene til den enkelte kommune.
article_web Parat 24.04.2017
Hjelp til deg som søker ny jobb
Søker du nye utfordringer, men trenger hjelp til å synliggjøre din kompetanse? Parat har gjort en avtale med Karrierehuset der du som medlem får 25 prosent rabatt på skreddersydde kurs og spesialtilpasset veiledning.
article_web Parat 24.04.2017
Regionutvalget i Nord på besøk på Institutt for ingeniørvirksomhet
På Universitetet i Tromsø har de både skipssimulator og flysimulator, og medlemmene av RU Nord tok seg tid til å prøve seg som skipsførere og flyvere når de møttes i Tromsø 19. og 20. april.
article_web Parat 21.04.2017
Du oppfordres til å sykle til jobben
19. april gikk startskuddet for Sykle til jobben 2017 i regi av Bedriftsidretten og Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud oppfordrer deg til å delta. Han fremhever helse og miljøfordelene ved å sykle, fremfor å velge bil eller buss.
article_web Parat 19.04.2017
God påske med Parats påske-quiz
Også i år kan du være med i Parats påske-quiz. Fra og med palmesøndag kan du være med i trekningen av flax-lodd. I tillegg vil alle som deltar med være med i trekningen av den nye Parat-kofferten.
article_web Parat 07.04.2017
Enighet i Spekter-forhandlingene
Tirsdag kom YS Spekter og Spekter til enighet i de innledende forhandlingene.
article_web Parat 04.04.2017
YS Spekter krever økt kjøpekraft
Før de lokale forhandlingene starter skal alle minst ha et lønnstillegg på 975 kroner i året. Det er ett av kravene til YS Spekter i forhandlingene som starter tirsdag.
article_web Parat 04.04.2017
Parat besøk hos Gobi-gründerne
I motsetning til Ap-leder Jonas Gahr Støre, møtte Parats ledelse gründerne bak teknologiselskapet Gobi for å lære mer om ansattes bo- og arbeidsforhold i nyoppstartede bedrifter.
article_web Parat 31.03.2017
Nedgang i arbeidsledigheten
I mars ble det 1500 færre helt arbeidsledige, ifølge sesongjusterte tall fra NAV. Bruttoledigheten, som også inkluderer arbeidssøkere som deltar på tiltak fra NAV, falt med 1000 personer.
article_web Parat 31.03.2017
Tariffoppgjøret i staten: Kjøpekraften skal opp
Kjøpekraften skal opp, og moderniseringsarbeidet videreføres. Det var kravene da YS Stat innledet tarifforhandlingene i torsdag.
article_web Parat 29.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt