Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Agenda 3:16

agenda-316

Agenda 3:16 er Norges største kristne månedsmagasin. Vår visjon er å inspirere og utfordre til tro og engasjement, på tvers av organisasjons- og kirketilhørighet.


Forankret i kristen tro og kristne verdier, gir vi deg reportasjer fra kirke og misjon i inn- og utland, møter med kjente og ukjente mennesker, artikler om samliv og oppdragelse, og mye mer.  Agenda 3:16 vil utvide horisonten.

Agenda 3:16 har etablert seg som et av landets viktigste kristne medier og har vunnet Fagpressens Journalistpris og Fagpressens Forsidepris. Bladet kommer ut med ti utgaver i året og har et opplag på rundt 9 000 og over 40.000 lesere. Bladet så dagens lys i 2001, og eies av Normisjon. Agenda 3:16 er medlem av Fagpressen (Den Norske Fagpresses Forening, DNFF).

Redaksjonen i Agenda 3:16 stiller høye krav til innhold, bilder og design.
Antall lesere: 41 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 256
Frekvens: 10 utgaver pr år
Agenda 3:16
Postboks 7153 St.Olavs plass
0130 Oslo
Tlf 23301000
Faks
Ansvarlig redaktør
Kristin Wennemo Malmin
23 30 10 00
kristin.wennemo.malmin@normisjon.no
Annonseansvarlig
Martin M. Hasseleid
99 54 81 80
martin.hasseleid@normisjon.no

Utgiver:

Normisjon


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

NLM med i Soul Children
KRISTIAN SVEINALL ØGAARD, leder for Acta - barn og unge i Normisjon og Hans Kristian Skaar, leder for NLM ung, undertegnet nylig en avtale om at
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Stresset?
STØRRELSEN PÅ HIPPOCAMPUSEN i hjernen kan bestemme hvor sårbar du er for stress, og dermed også for angst og depresjon. Det viser forskning ved Universitetet i Tromsø Norges arktiske universitet (UiT) og Universitetet i Umeå.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Livgivende pustehjelp

LUNGEBETENNELSE er den sykdommen som dreper flest barn i verden. Nå for tiden er det mange barn med denne sykdommen på sykehuset i Okhaldhunga, Nepal. Der kan de få livgivende pustehjelp av oksygen - helt gratis.

article_print Agenda 3:16 24.10.2016
- Gud gjennomstrømmer alt
Etter en alvorlig troskrise der han mistet troen på Gud, fant presten Asle Røhne Rossavik en vei tilbake gjennom stillheten. Der oppdaget han at Gud først og fremst er kjærlighet og nåde.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Olles himla liv
Han var en sosialt begavet og godt likt prest i Stockholm, ikke minst ute på byen. Det ble sene kvelder, dype samtaler og mye alkohol. Selv mente Olle Carlsson han hadde kontroll. Men på 90-tallet sa det brått stopp, og alkoholikeren måtte konfrontere selvbedrag og svik.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Jeg - en idealist?
Idealister forandrer verden. Kanskje er du en av dem? Agenda 3:16 har møtt fire realistiske idealister. På ulike måter ønsker de å gjøre verden til et bedre sted - lokalt og globalt.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
- Trenger mer enn en kristen koseklubb
FRIKIRKENS BARN & UNGE (FRIBU) tilbyr nå menigheter gratis å bli med på et prosjekt som har til hensikt å starte nytt ungdomsarbeid eller revitalisere det som allerede eksisterer. - Vi har sett på behovet flere menigheter har.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Paracet hemmer empati
EN AMERIKANSK STUDIE fra Ohio State University, tyder på at hodepinetabletter som Paracet og Pinex ikke bare får vår egen smerte til å forsvinne, men også reduserer våre empatiske evner, melder forskning.no.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Teologi mot terrorisme
Når den religiøse ekstremismen blir en politisk makt som slakter mennesker i Guds navn, da rystes vårt verdensbilde. Villrådige lurer vi på hvordan den type terrorisme skal bekjempes, og hvor Gud fins i alt dette.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016
Samlet inn to millioner
PÅ FIRE UKER samlet elevene ved Kristelig Gymnasium (KG) i Oslo inn over to millioner kroner på årets KG-aksjon. Pengene gikk til den videregående skolen Martin Luther College (MLC) i Bangladesh, som også støttes av Normisjon.
article_print Agenda 3:16 24.10.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt