Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

BUSKAP

buskap
BUSKAP er medlemsblad for Geno. Formålet er å være storfebondens fremste fagblad og å holde leserne oppdatert innen mjølke- og storfekjøttproduksjon. Redaksjonen legger vekt på leservennlighet og høyt faglig nivå på stoffet.
Antall lesere: 28 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 12 321
Frekvens: 8 utgaver pr år
BUSKAP
Storhamargata 44
2317 HAMAR
Tlf 95 02 06 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Rasmus Lang-Ree
95 02 06 00
rlr@geno.no
Annonseansvarlig
Aksel H. Belsvik-Karlsen
413 45 560
911 99 886
aksel@adapt-da.no

Utgiver:

Geno SA


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

Vokser kalvene som de skal i Fredheim samdrift?
Oksekalvene som er solgt til liv i vinter følger kurva til 300 kilo ved 16 måneder og i tillegg er kalvetapet i besetningen sterkt redusert. Kalvene er flyttet i kalvehytter.
article_print BUSKAP 10.04.2017
Meieriindustrien vil snakke med en stemme
En fragmentert meieribransje er en gavepakke til Coca-Cola og andre konkurrenter.
article_print BUSKAP 10.04.2017
Rugbeite øker
Beite på vårsådd høstrug har gitt gode avlinger og mjølkeproduksjon, både i økologisk og konvensjonell drift.
article_print BUSKAP 10.04.2017
HUNDEGRAS - AKTUELT IGJEN?
Hundegras hadde ei storhetstid på 80-tallet, men har de siste åra vært lite brukt. Arten har flere fordeler som gjør at den bør vurderes av flere.
article_print BUSKAP 10.04.2017
Det glemte bladgraset
Hundegras er en yterik art som sikrer tre likeverdige slåtter.
article_print BUSKAP 10.04.2017
Smitteveier
Det finnes mange smitteveier. Noen er åpenbare mens andre er vanskeligere å forutse. For de fleste sjukdommer har vi god kunnskap om smitteveier og dermed gode muligheter for å beskytte dyra.
article_print BUSKAP 10.04.2017
Rett fra fjøsgolvet
Det er 21 eliteokser med hele 35,3 i snitt i avlsverdi etter første eliteokseuttak i 2017. Det er to okser som er avkomsgransket, mens de resterende 19 er GS-okser. Denne gruppa med okser utfyller hverandre godt, både på avstamning og egenskaper.
article_print BUSKAP 10.04.2017
Positiv sammenheng mellom avdrått og holdbarhet
Det er ikke noe nytt at melkeprodusentene er opptatt av kyrnes holdbarhet. I Buskap og avdrått nummer 1 i 1967 er temaet oppe. Bakgrunnen er at oksene avkomsgranskes på grunnlag av døtrenes første laktasjon.
article_print BUSKAP 10.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt