Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

forskning.no

forskningno
forskning.no er en nettavis om norsk og internasjonal forskning.

forskning.no bringer nyheter, bakgrunnsstoff, faktainformasjon, blogger, debattstoff og multimedia om de fleste temaer som det forskes på.
forskning.no er Nordens største nettbaserte kanal for forskningsformidling.
forskning.no engasjerer og vekker nysgjerrighet, bidrar til ny innsikt og forståelse og til en kunnskapsbasert samfunnsdebatt.
forskning.no samarbeider med 81 norske forsknings- og utdanningsinstitusjoner, tillegg til utvalgte aviser og NRK Viten.

forskning.no måler lesertallene gjennom Google Analytics, som viser nær 818.000 besøk hvor ca 560.000 er unike.
forskning.no har ca 1,3 millioner sidevisninger pr måned.
Menn: 50% Kvinner: 50%
forskning.no
Boks 5 Torshov
0412 OSLO
Tlf 22 80 98 90
Faks 22 80 98 99
Ansvarlig redaktør
Nina Kristiansen
22 80 98 90
414 55 513
nina@forskning.no
Annonseansvarlig
Arnt-Ove Drageset
92 44 58 46
ao@mediapilotene.no

Utgiver:

Foreningen for drift av forskning.no


Artikler fra mediet

- Vi må forberede oss på mer ekstremvær
Det sa Kristin Halvorsen, direktør i Cicero senter for klimaforskning, i en debatt om klima under Arendalsuka. Hun vil også stressteste bedrifter i oljebransjen for om de takler omstilling til fornybar energi.
article_web forskning.no 18.08.2017
I høst feires 200 år med Eilert Sundt
Folkelivsgranskeren og vitenskapsmannen Eilert Sundt blir ofte omtalt som samfunnsvitenskapens far. Derfor ønsker Det samfunnsvitenskapelige fakultet på UiO å feire mannen som har gitt navnet til bygget som rommer de fleste av fagmiljøene deres.
article_web forskning.no 18.08.2017
Roger Flage blir generalsekretær i europeisk organisasjon
Førsteamanuensis Roger Flage ved Universitetet i Stavanger er valgt som generalsekretær i den europeiske sikkerhets- og pålitelighetsorganisasjonen (ESRA).
article_web forskning.no 18.08.2017
Disse verdiene er nordmenn mest opptatt av
Saken er produsert og finansiert av Norges forskningsråd - Les mer Vi nordmenn er ekstreme når det kommer til verdier. Når samfunnsforskere undersøker hele befolkningers verdier, så finner de gjerne nordmenn helt på topp eller helt i bunnen.
article_web forskning.no 18.08.2017
- Gjengbråk kan bremses med pusteøvelser
Når man vil forebygge gjengbråk, er boksing og pusteøvelser veien frem. Internasjonal ekspert fremhever program i Danmark som det beste han har sett til å få folk ut av gjengmiljøet.
article_web forskning.no 18.08.2017
Elsket og hatet i 200 år
I 200 år har sykkelen vært i veien, både bokstavelig talt og i overført betydning.
article_web forskning.no 18.08.2017
Mynter viser hvordan Romerrikets makt spredte seg
Da romerne fikk tak i sølv fra Spania, ble de trolig rike nok til å utvide imperiet. Det var Kartago som hadde kontroll over de spanske sølvgruvene sør i landet. Men det mektige riket med sete i Nord-Afrika ville ha mer.
article_web forskning.no 18.08.2017
Ikke dyrere å bygge motorvei i Norge
Å bygge motorvei i Norge koster omtrent det samme som i Sverige og Danmark, hevder Statens vegvesen. Stikk i strid med hva både forskere, politikere og medier har fortalt oss.
article_web forskning.no 18.08.2017
Derfor utvikles det ikke ny antibiotika
Økende resistens gjør at stadig mer antibiotika ikke virker. Men legemiddelindustrien vil ikke forske frem nye former for antibiotika, fordi de ikke tjener nok på det. - Vi må lage en ny finansieringsmodell, mener politikere.
article_web forskning.no 17.08.2017
Dommer ved Guatemalas høyrisikodomstol kommer til UiO
Guatemala har gjennom de siste 500 år gått fra å være et land under spansk kolonivelde til å bli en selvstendig stat med et rettssystem etter europeisk modell og med en demokratisk konstitusjon.
article_web forskning.no 17.08.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt