Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

I skolen

i-skolen
I skolen er organ for Skolenes landsforbund (SL), som er LO-forbundet for skoleansatte. Målet med bladet er å holde medlemmene informert om virksomheten i forbundet, ivareta deres interesser ved å belyse situasjonen deres i arbeidslivet og samfunnet for øvrig, samt å bidra til debatten rundt forbundets hovedstrategier. Bladet skal ta opp og belyse viktige samfunnspolitiske spørsmål.
Frekvens: 9 utgaver pr år
I skolen
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 991 07 770
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Redaktør
Sidsel Valum
99 10 77 70
sidsel.valum@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Skolenes landsforbund (SL)


Trykkeri:

BK Grafisk AS

Artikler fra mediet

Skole med vikinglinje
Hadeland folkehøgskole i Brandbu satser på en egen vikinglinje. - Vi trenger 14-15 elever for å starte en egen linje, forteller rektor Tor Kristen Grindaker og initiativtaker til vikinglinja, Tom Magnussen til Oppland Arbeiderblad.
article_print I skolen 01.04.2017
Navneendring for SL?
AU i SL har ikke fulgt opp landsstyrets vedtak om å nedsette en egen arbeidsgruppe for å utrede navneendring. I en medlemsundersøkelse svarte 80 prosent at de er fornøyd med dagens navn.
article_print I skolen 01.04.2017
Knuste myter om dysleksi
Nei, spesialtilpassede briller og balanseøvelser hjelper ikke barn med dysleksi til å bli bedre i lesning, slår post. doc. Linda Larsen ved Universitetet i Oslo fast.
article_print I skolen 01.04.2017
"Jeg har fortsatt ikke fått
tak i hva regjeringen mener med «tidlig innsats». Våre elever kan ikke vente på regjeringen, derfor startet vi intensivoppfølging på seks skoler i Oslo allerede i høst.
article_print I skolen 01.04.2017
"Endelig har det gått opp for
våre politikere at det er bedre å forebygge utenforskap i en tidlig alder enn å bøte på symptomene i ungdomsskolen. Det er seint, men godt.
article_print I skolen 01.04.2017
10 millioner til SIU
Regjeringen vil at grunnskolelærerutdanningene skal samarbeide mer internasjonalt. Derfor får Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU) 10 millioner kroner for å etablere et internasjonalt program som skal legge til rette for dette.
article_print I skolen 01.04.2017
Håper å unngå ny streik på arbeidstid
Herlig, sterk sol og skarp luft. Men likevel, joda jeg hører rett. Vårens første fuglekvitring. Jeg ligger helt stille, og blir optimist av det jeg hører og lukter gjennom åpningen i vinduet.
article_print I skolen 01.04.2017
− Fellesskolen er diamanten i velferdsstaten
− Vi må kjempe for fellesskolen, sa Trond Giske da han møtte medlemmer av fylkeslaget til Skolenes landsforbund (SL) i Oslo i mars.
article_print I skolen 01.04.2017
Ny ekspertgruppe
Professor Thomas Nordahl skal lede en ekspertgruppe for barn og unge med behov for særskilt tilrettelegging. Den består av fagpersoner og forskere innenfor barnehage og skole i Danmark, Sverige og Norge.
article_print I skolen 01.04.2017
Ungdoms tilpasningsevne
I løpet av de fire neste årene skal et nytt prosjekt ved UiO utvikle et måleverktøy for elevers evne til å tilpasse seg ny informasjon. Prosjektet ledes av postdoktor ved Centre for Educational Measurement (UiO), Ronny Scherer.
article_print I skolen 01.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt