Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

I skolen

i-skolen
I skolen er organ for Skolenes landsforbund (SL), som er LO-forbundet for skoleansatte. Målet med bladet er å holde medlemmene informert om virksomheten i forbundet, ivareta deres interesser ved å belyse situasjonen deres i arbeidslivet og samfunnet for øvrig, samt å bidra til debatten rundt forbundets hovedstrategier. Bladet skal ta opp og belyse viktige samfunnspolitiske spørsmål.
Frekvens: 9 utgaver pr år
I skolen
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 991 07 770
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Redaktør
Sidsel Valum
99 10 77 70
sidsel.valum@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Skolenes landsforbund (SL)


Trykkeri:

BK Grafisk AS

Artikler fra mediet

Gratis skolemat en selvfølge
Skolemat har i lang tid vært et naturlig innslag i den svenske skolen. De siste tiårene har skolematen fått et kvalitetsløft med sterk vekt på næringsinnhold og økologi.
article_print I skolen 04.02.2017
BEDRIFT OG SKOLE:
Ellen Møller, avdelingsleder på Etterstad videregående skole, ønsker bedrifter og elever på Vg1 og Vg2 velkommen til Åpen dag.
article_print I skolen 04.02.2017
SL mot nye veivalg i 2017
Når landsmøtet i Skolenes landsforbund (SL) samles på Hell i Nord-Trøndelag 3. -6. april i år, skal det ta stilling til flere saker som kan innebære viktige veivalg for forbundet i de kommende årene.
article_print I skolen 04.02.2017
Nobelinstituttets lærerkurs
Det Norske Nobelinstitutt har gjennom en årrekke tilbudt norske lærere som underviser i samfunnsfag eller historie et fordypningskurs i aktuelle internasjonale spørsmål. Kurset avholdes mandag 13. mars til onsdag 15.
article_print I skolen 04.02.2017
Barnefattigdom
Hvert fjerde barn i Europa er fattig, skriver HK-nytt og viser til nettstedet Eurologgen. Romania kommer verst ut i undersøkelsen av barns levekår. Annethvert barn i Romania er definert som fattig. Skandinaviske land kommer best ut.
article_print I skolen 04.02.2017
- SL er en tydelig stemme i LO
- Til tross for at dere ikke er det største forbundet i LO, så er dere en veldig tydelig stemme i LO, sa andre nestleder Hans-Christian Gabrielsen i LO da han besøkte landsstyret i Skolenes landsforbund (SL).
article_print I skolen 04.02.2017
Risikotillegg til fengselansatte
Landsstyret i SL støtter et forslag til landsmøtet fra SL Vestfold om å arbeide for at pedagoger i fengselundervisningen skal få risikotillegg.
article_print I skolen 04.02.2017
Nei til egen jurist
Fylkesleder Ulrich Vollmerhaus (bildet) fikk ikke med seg landsstyret på et forslag om å opprette egen stilling som jurist på forbundskontoret. Landsstyret sa nei mot en stemme fra Vollmerhaus om å tiltre forslaget for landsmøtet.
article_print I skolen 04.02.2017
Trafikkopplæring
Fylkesleder Britt Hjelseth i SL Møre og Romsdal fikk med seg landsstyret på å innstille for landsmøtet at SL ønsker grunnkurs i trafikkopplæring som tilbud til alle i grunnskolen, som et nytt punkt i utdanningspolitisk program.
article_print I skolen 04.02.2017
20.000 til Forsvar offentlig pensjon
Landsstyret i Skolenes landsforbund har vedtatt å bevilge 20.000 kroner til organisasjonen Forsvar offentlig pensjon, som en rekke fagforeninger i offentlig sektor står bak.
article_print I skolen 04.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt