Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

I skolen

i-skolen
I skolen er organ for Skolenes landsforbund (SL), som er LO-forbundet for skoleansatte. Målet med bladet er å holde medlemmene informert om virksomheten i forbundet, ivareta deres interesser ved å belyse situasjonen deres i arbeidslivet og samfunnet for øvrig, samt å bidra til debatten rundt forbundets hovedstrategier. Bladet skal ta opp og belyse viktige samfunnspolitiske spørsmål.
Frekvens: 9 utgaver pr år
I skolen
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 991 07 770
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Redaktør
Sidsel Valum
99 10 77 70
sidsel.valum@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Skolenes landsforbund (SL)


Trykkeri:

BK Grafisk AS

Artikler fra mediet

Digitale lærebøker krever bevisste lærere
«Regjeringen vil ha utdanning i verdensklasse, mens fylkesting og kommunesektoren skroter lærebøker og prioriterer hjemmelagde, digitale læremidler,»
article_print I skolen 17.12.2016
Leder fagskolerådet
Arvid Ellingsen (bildet) er valgt til ny leder i fagskolerådet. - Jeg ønsker å jobbe for å styrke fagskolene som høyere yrkesfaglig utdanning og få på plass flere studieplasser.
article_print I skolen 17.12.2016
Ny generell del av læreplanen
Kunnskapsdepartementet ber om innspill og synspunkter i arbeidet med ny generell del av læreplanen.
article_print I skolen 17.12.2016
Nye regler mot vold og trusler
Regjeringen har vedtatt nye regler for risikovurdering, opplæring og oppfølging av vold og trusler i arbeidslivet. Fire av ti helse- og sosialarbeidere opplevde vold og trusler siste året. - Kampen har båret frukter, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.
article_print I skolen 17.12.2016
Til fremtidig sorg eller glede?
Den generelle delen av læreplanen er noe av det beste som er skrevet i norsk skolehistorie, og var i sin tid et nybrottsarbeid.
article_print I skolen 17.12.2016
"De første Pisa-rapportene ga
ny og til dels interessant innsikt om pedagogikk på tvers av landegrensene. Etter gjentatte målinger er det lite nytt å hente. Problemområdet er i all hovedsak forstått, og det trengs ikke mer data for å fastslå dette.
article_print I skolen 17.12.2016
Gratis lærerkurs i nord
Universitetet i Tromsø (UiT) tilbyr gratis eksamensrettet kurs i matematikk og norsk i Hammerfest, Alta, Kirkenes og Storslett til dem som ønsker å bli lærere, men som trenger å forbedre karakterene slik at de kommer inn på lærerutdanningen.
article_print I skolen 17.12.2016
Gode yrkesfaglærere
Hva slags kompetanse må yrkesfaglærere ha for å gi undervisning som er relevant både for elever og for arbeidslivet? Det er et sentralt spørsmål i prosjektet Utvikling av gode yrkesfaglærere som utføres av Fafo på oppdrag fra KS.
article_print I skolen 17.12.2016
Gunnvor Sen takker for seg
Forbundsleder, første og andre nestleder og alle forbundssekretærer er på valg når landsmøtet i SL samles på Hell i Nord-Trøndelag 3. -6. april 2017.
article_print I skolen 17.12.2016
Bufdir lanserer foreldrehverdag.no
Svært mange foreldre søker etter råd på nettet, men det kan være vanskelig å skille synsing fra pålitelig informasjon. Derfor lanserer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) nettressursen foreldrehverdag.
article_print I skolen 17.12.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt