Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

SEILmagasinet

seilmagasinet
SEILmagasinet er nært knyttet til forenings-Norge, og har lesere langs hele kysten.

En rekke seilforeninger abonnerer kollektivt på SEILmagasinet. På nett har SEILmagasinet utviklet påmeldingstjeneste og et komplett arrangementssystem for regattaer som store deler av seil-Norge benytter.

Dette knytter SEILmagasinet tett til de mest aktive seilerne i hele landet. Leserne av SEILmagasinet bruker dobbelt så mye penger på båt som båtfolk flest, viser Synovate-undersøkelsen NMF gjennomførte i 2010. De er også de flittigste båtbrukerne.

SEILmagasinets lesere er kjøpesterke og yrkesaktive menn og kvinner spredt langs hele kyst-Norge. Hovedtyngden er mellom 20 og 60 år. Den typiske SEILmagasinet-leseren er lidenskapelig opptatt av sin hobby, og bladet SEILmagasinet beholdes lenge og studeres nøye.
Kvalitet gir troverdighet, og en annonse har større oppmerksomhetsverdi i et troverdig miljø. Ni av ti lesere er interesserte i annonsene, ifølge Gallups Fagpressetall.

Fra 2016 er innholdet i SEILmagasinet og Seilas det samme – nesten.
Seilas-abonnenter og KNS-medlemmer får Seilas med egne KNS-sider.
SEILmagasinet-abonnenter og samarbeidende seilforeninger langs hele norskekysten får SEILmagasinet med egne foreningssider.
Innholdet for øvrig er identisk i de to titlene.
Antall lesere: 34 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 10 239
Frekvens: 9 utgaver pr år
SEILmagasinet
Leangbukta 40
1392 VETTRE
Tlf 66 76 49 50
Faks
Redaktør
Morten Jensen
66 76 49 50
911 93 917
morten@seilmagasinet.no
Annonseansvarlig
Lisbeth Ølness
932 20 556
lisbeth@seilmagasinet.no

Utgiver:

Norsk Maritimt Forlag AS


Trykkeri:

Unipress

Artikler fra mediet

8 m VM: Det begynner å dra seg til
Etter dagens to seilaser ser man konturene av en premieliste. Om ikke like sikkert som at vinneren av 8 m World Cup blir den fire år gamle Miss U, synes 2. plass og seier i Sira klassen å gå til Østerriske Pandora med Werner Deuring.
article_web SEILmagasinet 18.08.2017
Utstillerkonflikt i Sverige, Orust eller Marstrand
Öppna Varv er ferdig slik det en gang var. SweBoat har flyttet utstillingen til Marstrand, men du finner flest seilbåter på Ellös samme helg.
article_web SEILmagasinet 18.08.2017
Bedre app for vinden
Alle klager på værmedlingen etter i sommer. Windfinder har alltid vært bra for seilere, og blir nå enda bedre. SUPER: Windfinder gir prognoser basert på to modeller som du kan sammenligne. Den melder også styrken for vindkast.
article_web SEILmagasinet 17.08.2017
Nonstop jorden rundt i en 21-foter
Polske Szymon Kuczy ski er klar fore å sette nye verdensrekord i en Maxus 22. TØFT: Ruta følger Golden Globe med mye seiling i Sørishavet.Turen er beregnet til 9-11 måneder.
article_web SEILmagasinet 17.08.2017
VM 8 meter: Stor norsk dag på Hankø
Etter en god start, klinte de norske seilerne virkelig til i den andre Med én enslig båt i klassen for de moderne 8 meterne, er det Sira-klassen som trekker til seg størst oppmerksomhet under seilasene på Hankø.
article_web SEILmagasinet 16.08.2017
Sætrekruset gjennoppstår
Regattaen med start i Hurum inngår i Indre Oslofjord Big Boat Series. KART: Baneskisse av Sætrekruset som seiles 2. september. Hurum Seilforening har dratt liv igjen i regattaen Sætrekruset.
article_web SEILmagasinet 16.08.2017
Siste nytt fra Dufour
Verftene må stadig finne på nye løsninger for å få oppmerksomhet. Dufour har drevet mye av utviklingen. Nå er det badeplattformen som vil få mest oppmerksomhet.
article_web SEILmagasinet 16.08.2017
VM 8 meter: Regn, skvalpesjø og løyende vind
8 meter seilerne fikk en utfordrende dag på Hankø-banen Værmeldingen slo til med 4 m/sek fra syd-øst, løyende utover ettermiddagen. Det ga skvalpesjø og utfordringer til seilerne.
article_web SEILmagasinet 15.08.2017
NM GRIMSTADJOLLE: Generasjonsskifte i Grimstadjolle
De gamle traverne i Grimstadjolle måtte gi tapt for August Austefjord og Kamilla Valle Tangen i årets NM. Bjarne Kristensen, Georgios Nikoltsis og Vidar Ljungstrøm er navn som har gått igjen i en årrekke i Grimstadjolle-NM.
article_web SEILmagasinet 15.08.2017
ASKØY RUNDT: - Våkn opp av sommerdvalen!
I lang tid har Askøy Seilforening forberedt Askøy Rundt - Vestlandets Færderseilas. Regattasjef Finn Espeseth er forundret over at bare 27 båter er påmeldt. Deltagerrekorden for Askøy Rundt er 157 båter. Det var en gang på 1990-tallet.
article_web SEILmagasinet 15.08.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt