Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Byggfakta

byggfakta

Redaksjonen i fagtidsskriftet Byggfakta har som sin primære oppgave å holde den profesjonelle byggebransjen løpende orientert om aktuelle hendelser, endrede rammebetingelser, samt nyheter, messer, konferanser og produktnyheter. Stoffet publiseres i Byggfaktas printutgave og eBlad, vår digitale versjon, samt på nettsiden www.byggfakta.no. I tillegg sender vi ut nyhetsbrev to ganger i uken til våre meget beslutningsdyktige og innkjøpssterke mottakergrupper.

Byggfaktas spalter er åpne for meningsutveksling. Vi ønsker en god kommunikasjon med bransjen og imøteser tips og informasjon fra en engasjert bransje.
Antall lesere: 40 000 (MMI Fagpresseundersøkelsen 2013)
Opplag: 16 502
Frekvens: 10 utgaver pr år
Byggfakta
Boks 1024
1510 MOSS
Tlf 69 91 24 00
Faks 69 91 24 02
Ansvarlig redaktør
Pål Engeseth
69 91 24 40
ple@byggfakta.no
Redaktør
Bjørn Laberg
69 91 24 00
bjorn.laberg@byggfaktamedia.no

Utgiver:

Byggfakta Docu AS


Trykkeri:

V-TAB AB

Artikler fra mediet

- Må forvente flere hackerangrep
Et virusangrep stoppet varmesentralen på Moholt 5050 i januar. Dette vil det bli mer av, mener myndighetene.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Ny Oras Safira kranfamilie
Den nye Oras Safira serien tilbyr et bredt utvalg av kraner for kjøkken, bad og vaskerom/ dusj. Den nye Oras Safira er utviklet for å passe til hver bruk og i alle hjem.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Ny kunnskap fra ZEN
NTNU og byggebransjen har valgt ut sju områder for å demonstrere hvordan nabolag kan bidra til nullutslipp i det nye, store ZEN-prosjektet. Allerede i 2019 kan de første nullnabolagene stå klare.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Energimåleren CMS 700
Ny serie Energimålere og sensorer med åpen kjerne. CMS 700 energimålere skal sammenkobles med våre meget anvendelige CMS sensorer. Dette er et genialt system som gir full oversikt over strøm- og energiforbruk ned på kursnivå.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Fremtidens transformatorstasjon
Jacobsen Elektro AS sammen med Sprecher Automation og Arteche, har vunnet en viktig og prestisjefylt kontrakt med Statnett for å sette standarden på fremtidens vern- og kontrollanlegg.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Prosjektnytt
I samarbeid med Byggfakta Live presenterer vi et knippe utvalgte byggeprosjekt fra Byggfakta Live sin database. Byggfakta Live skreddersyr informasjon om planlagte bygg-og anleggsprosjekter og involverte aktører.
article_print Byggfakta 28.03.2017
9 av 10 kjenner ikke til nye energikrav
Fra 2017 må nordmenn som skal bygge seg ny bolig forholde seg til nye energikrav for nybygg, men kun 13 prosent av landets boligeiere som kjenner til de nye kravene.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Boligeksplosjon i Oslo og Akershus
Byggeplanene for Oslo og Akershus viser at det er planlagt boliger for 912 milliarder kroner de neste årene. Om vi ser for oss at det i snitt koster om lag 4 millioner kroner å bygge en bolig, målt i totalkostnad, betyr det at Oslo og Akershus har planer om og skal bygge om lag 220 000 nye boliger de neste årene.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Schüco satser digitalisering
Med den nyopprettede avdelingen Schüco Digital, den nye Schüco Virtual Construction Lab og Plan. One ccs GmbH, som ble stiftet 1. januar 2017, tar selskapet nå det neste steget på sitt digitale veikart. Plan. One er i utgangspunktet delt inn i Plan.
article_print Byggfakta 28.03.2017
Kan bli grønne med massivtre
I Vestby er det vedtatt en sentrumsplan hvor man nå vurderer å sette krav til at all utbygging skal skje med massivtre og passivhus. Da kommunen forleden inviterte til temamøte for næringsdrivende og utbyggere så fikk de drahjelp av en av landets fremste eksperter på massivtre.
article_print Byggfakta 28.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt