Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Byggfakta

byggfakta

Redaksjonen i fagtidsskriftet Byggfakta har som sin primære oppgave å holde den profesjonelle byggebransjen løpende orientert om aktuelle hendelser, endrede rammebetingelser, samt nyheter, messer, konferanser og produktnyheter. Stoffet publiseres i Byggfaktas printutgave og eBlad, vår digitale versjon, samt på nettsiden www.byggfakta.no. I tillegg sender vi ut nyhetsbrev to ganger i uken til våre meget beslutningsdyktige og innkjøpssterke mottakergrupper.

Byggfaktas spalter er åpne for meningsutveksling. Vi ønsker en god kommunikasjon med bransjen og imøteser tips og informasjon fra en engasjert bransje.
Antall lesere: 40 000 (MMI Fagpresseundersøkelsen 2013)
Opplag: 16 502
Frekvens: 10 utgaver pr år
Byggfakta
Boks 1024
1510 MOSS
Tlf 69 91 24 00
Faks 69 91 24 02
Ansvarlig redaktør
Pål Engeseth
69 91 24 40
ple@byggfakta.no
Redaktør
Bjørn Laberg
69 91 24 00
bjorn.laberg@byggfaktamedia.no

Utgiver:

Byggfakta Docu AS


Trykkeri:

V-TAB AB

Artikler fra mediet

Forbereder seg på vekst
Etter knappe to år i Norge, flytter Arkitema Architects inn i nye lokaler som passer til en moderne virksomhet i fremdrift.
article_print Byggfakta 21.02.2017
Ny høytrykkspistol til profesjonelle høytrykksvaskere
1. januar kom Kärcher med en høytrykkspistol med helt nytt design til sine profesjonelle varmt- og kaldtvannsvaskere. Å arbeide med høytrykksvaskere kan være fysisk krevende, og derfor er ergonomi viktig.
article_print Byggfakta 21.02.2017
Enova utvider teknologistøtten
- Vi går inn tidligere og blir med lengre i teknologiprosjektene, sier administrerende direktør Nils Kristian Nakstad i Enova.
article_print Byggfakta 21.02.2017
Landsbyurbanisme i praksis
Hva med å bo 15 minutter fra Bergen, inkludert egen båtplass, en hyttetomt, fellesrom, parsellhage i nabolaget og café i første etasje? Vaksdal kommune synliggjør nå denne muligheten.
article_print Byggfakta 21.02.2017
Nye tider krever nye virkemidler
Avløpsanleggene er en lavt-hengende klimafrukt, mener adm. Direktør i HIAS IKS Morten Finborud.
article_print Byggfakta 21.02.2017
NCC inn i milliardprosjekt på Færøyene
Første lasteskip med flere hundre tonn tunnelmaskiner og materiell seilte nylig til Eysturoyar- og Sandoyartunnel-prosjektet på Færøyene. Opp til 3 lasteskip skal i løpet av de neste månedene frakte utstyr til øygruppen.
article_print Byggfakta 21.02.2017
OPS-skoler er en ny trend
Skoler bygd som et offentlig-privat samarbeid (OPS) er en ny trend. Entreprenører bygger skolene og kommunene leier bygningene med drift og vedlikehold. Veidekke har for tiden tre OPS-skoler under bygging.
article_print Byggfakta 21.02.2017
I livssyklus med Caverion
- Vi nå går inn i en framtid som krever spesialkompetanse for å sette opp og ta vare på bygg, anlegg og miljø. De som har riktig fokus på smarte og integrerte løsninger, fornøyde mennesker i sunne bygg, moderne teknologi som reduserer miljøbelastning og pålitelig infrastruktur, har funnet nøkkelen til en god livssyklus for sine næringsbygg.
article_print Byggfakta 21.02.2017
Nå kommer det energinnøytrale renseanlegget
- Morgendagens avløps renseanlegg blir ikke lenger et renseanlegg men et kraftverk. I dette kraftverket skal vi produsere energi framfor å forbruke energi. I tillegg vil det bli et sterkt fokus på gjenvinning av fosfor.
article_print Byggfakta 21.02.2017
Limousin-syk kjøreopplevelse
Med varebilvarianten av V-klasse, har Mercedes satt en «dæven-for-en-komfortabel-yrkesbil-standard» det skal bli vanskelig for konkurrentene å matche.
article_print Byggfakta 21.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt