Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

KJOTT BRANSJEN
Vil 'beskytte' norsk pinnekjøtt Regional mat skaper merverdi Kjøttbransjen i Argentina
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Garantist for festmaten i Trøndelag
Håvard Gausen er garantisten for at festmaten i Trøndelag - Inderøysodd - er tilgjengelig hele tiden. Det lages nær 6 0 0 000 liter årlig og i disse mengden befinner det seg rundt 4 0 millioner kjøttboller. Men det er elg som er kjøttfavoritten.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Meld deg på årets kvalitetssamling
12. og 13. april møtes kvalitetslederne på vakre Sørlandet.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Besøk Tonnies hovedanlegg
UNIK MULIGHET!
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Vær tilstede når NM-medaljene deles ut!
Christopher Sjuve blir konferansier under kåringsarrangementet 3. mai som starter klokken 13.00 med fagseminar og utdeling av priser.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Lykke til i Rendalen!
Matbørsens dyktige leder gjennom mange år, Jan Erik Henriksen, har fått med seg en annen dyktig bransjemann, Terje Melnæs, i en helhjertet kjøttsatsing i Rendalen. Det er gledelig. Dette prosjektet er det nemlig all grunn til å tro på og applaudere.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
INNHOLD
2 REDAKTØRENS SPALTE 4 GJESTEKOMMENTAREN 5 NYHETER 1 0 Østerdalsmat AS har overtatt det tidligere Nortura-anlegget i Rendalen.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
I Eggprodukter har fått nye deleiere
Eggprodukter AS, som er en sentral aktør i Norge innenfor bearbeiding av ferske skallegg, har fått nye deleiere ved at DAVA Foods kjøper opp 70,3 prosent av virksomheten.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Antibiotika i kjøtt gir overvekt
Ny kinesisk forskning viser at barn som har spist kjøtt med antibiotika, er mer utsatt for overvekt enn andre barn.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016
Restauranter tømmer butikker for kjøttdeig
Små butikker, gatekjøkken og mindre restauranter tømmer de store butikk-kjedene for billig kjøttdeig.
article_print Kjøttbransjen 05.04.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt