Dagligvarehandelen
02.11.2021
Omsetningen av mel, gjær og sukker steg markant i butikkene til Coop og Norgesgruppen etter nedstengningen i fjor. etter gjenåpningen registrerer man at salget synker.
Fra Norge ble stengt 12. mars i fjor frem til 30. juni i år steg omsetningen av mel, gjær og sukker med 116 prosent hos Coop. Mel økte med 120 prosent, gjær med 110 prosent og sukker med 111 prosent.
- Veksten innenfor gjær og mel ville nok vært noe høyere hvis det hadde vært tilstrekkelig tilgang på varer, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen.
10 prosent fall for mel
I begynnelsen av pandemien merket Coop betydelig hamstring av mel, gjær og sukker.
- Men vi fikk også en vekst utover hamstringsperioden som følge av at det ble bakt mer. Folk fikk rett og slett mer tid til å bake, fastslår Kristiansen.
- Hvordan har utviklingen fortsatt etter sommeren i år?
- Som forventet bl
Gå til mediet- Veksten innenfor gjær og mel ville nok vært noe høyere hvis det hadde vært tilstrekkelig tilgang på varer, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen.
10 prosent fall for mel
I begynnelsen av pandemien merket Coop betydelig hamstring av mel, gjær og sukker.
- Men vi fikk også en vekst utover hamstringsperioden som følge av at det ble bakt mer. Folk fikk rett og slett mer tid til å bake, fastslår Kristiansen.
- Hvordan har utviklingen fortsatt etter sommeren i år?
- Som forventet bl