Baker og Konditor
17.02.2017
Cerealfagdagen 2017 skal sette søkelyset på bakerbransjen og dens rolle i det grønne skiftet. Hold av dagen 30. mars!
For andre gang arrangeres cerealfagdagen som et samarbeid mellom BKLF og Nofima. Denne dagen skal fokus rettes mot det grønne skiftet og hvordan baker- og konditorbransjen forholder seg til tematikken.
- Vi vil belyse og bevise at bransjen er kommet et godt stykke på vei inn i det grønne skiftet. Det vil bli mange interessante foredrag hvor vi skal se nærmere på hva som allerede gjøres og hva som skal til, for at bransjen skal bli enda mer klimavennlig, sier Gunnar Bakke, daglig leder i BKLF.
Moralsk fremtid
Einar Risvik, seniorforsker i Nofima skal foredra om den uforutsigbare fremtiden og hvordan matproduks
Gå til mediet- Vi vil belyse og bevise at bransjen er kommet et godt stykke på vei inn i det grønne skiftet. Det vil bli mange interessante foredrag hvor vi skal se nærmere på hva som allerede gjøres og hva som skal til, for at bransjen skal bli enda mer klimavennlig, sier Gunnar Bakke, daglig leder i BKLF.
Moralsk fremtid
Einar Risvik, seniorforsker i Nofima skal foredra om den uforutsigbare fremtiden og hvordan matproduks