Antall medier: 86
Antall artikler: 8171

Industri og teknologi

Siste nytt

Sterkt økende behov. Det økte behovet for litium til batteriproduksjon har fått forskere til å lete etter nye steder med utvinnbare forekomster av lettmetallet - og nå ser de nærmere på supervulkaner.
article_web Teknisk Ukeblad
20.08.2017
Det har definitivt skjedd endringer på elsykkelfronten. Vi har prøvd en 1973-modell. I kjølvannet av oljekrisen i 1973, produserte det tyske motorselskapet Solo en elektrisk sykkel.
article_web Teknisk Ukeblad
20.08.2017
Men det er ikke kjent om bilen faktisk kan leveres med hengerfeste. I Norge er det antakeligvis et særlig viktig ankepunkt mot elbiler at de ikke har tilhengerfeste. Så langt er det bare Tesla Model X som kan trekke tunge tilhengere.
article_web Teknisk Ukeblad
19.08.2017
Hydrogenfiskebåt TRONDHEIM: To år etter at Selfa Arctic presenterte verdens første elektriske fiskebåt på Aquanor, lanserer selskapet en plan om å gjøre Karoline også til en hydrogendrevet fiskebåt.
article_web Teknisk Ukeblad
19.08.2017
President Donald Trump har gitt ordre om å samle og styrke det amerikanske cyberforsvaret i en ny overkommando. Den planlagte omorganiseringen ses som et signal om at elektronisk krigføring, både defensivt og offensivt, skal styrkes strategisk.
article_web Teknisk Ukeblad
19.08.2017
Slik virker UC3 Nautilus Politiet mener å ha beviser for at ubåten Nautilus sank som følge av en bevisst handling. Og det har vært mange spekulasjoner om hva den kan gjøre, og hvordan den fungerer. Her får du vite hvordan den er konstruert.
article_web Teknisk Ukeblad
19.08.2017
Denne sommeren har mange Osloboere kunne finne små, runde chipper på søppelkassen sin. De sorte rundingene er plassert på innsiden av lokket på søppelkassene, og finnes i dag på rundt 100.000 av de totalt 130.000 søppelkassene i hovedstaden.
article_web Teknisk Ukeblad
18.08.2017
Skal gå mellom Kristiansand og Hirtshals. Kapasiteten dobles når en 109 meter lang katamaran i aluminium skal frakte 1.200 personer og 410 biler i 40 knop fra 2020.
article_web Teknisk Ukeblad
18.08.2017
Kan gi droner som kan sendes ut på oppdrag som varer flere uker. De fleste kommersielle droner er kvadrokoptere, eller har et annet antall rotorer som gjør at de kan lande og ta av de aller fleste steder.
article_web Teknisk Ukeblad
18.08.2017
Her er oppskriften politikerne må ta stilling til. Arendal: Det er politisk enighet i Norge om å jobbe mot et utslippsfritt nybilsalg fra 2025. Det store spørsmålet er om det vil være mulig å oppnå dette ambisiøse og svært konkrete målet.
article_web Teknisk Ukeblad
18.08.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt