Dagligvarehandelen
19.10.2021
Med lanseringen av skivet spekepølse av frilandsgris vil Ask ta en jafs av det store hverdagsmarkedet for spekemat, og i tillegg demme opp for import fra utlandet.
- V i beveger oss nå fra «helg og kos»segmentet og mot «hverdags-premium» ved å tilby et alternativ til alle som vil løfte hverdagspålegget et hakk. Skivet pølse er mer brukervennlig på brødskiven, men også til pizzaen og til andre ting, fremholder daglig leder Kristoffer Evang i Ask Spekehus, som har opplevd stor interesse for nylanseringen de siste ukene.
Finalist i Det norske Måltid
Pølsene som kom i skivet form i september, er bestselgerne Passe og Slegge. De ble lansert som snabber i 2014 mens store salamier er tilgjengelige som håndskåret i ferskvarediskene i et lite knippe Meny-butikker. De nye for
Gå til medietFinalist i Det norske Måltid
Pølsene som kom i skivet form i september, er bestselgerne Passe og Slegge. De ble lansert som snabber i 2014 mens store salamier er tilgjengelige som håndskåret i ferskvarediskene i et lite knippe Meny-butikker. De nye for