Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Umami Arena, som trakk over 25 000 besøkende i 2023, er godt i gang med forbredelsene til neste års messe. Målet er fortsatt å være den viktigste arenaen for fagfolk i mat- og drikkebransjen. Kost- og ernæringsforbundet har offentlig beredskap som tema for sitt fagseminar på messen.
Siste nytt fra Umami Arena er at alle leverandører av plantebaserte produkter inviteres til å stå sammen på et eget område under messen.
- Det vil uten tvil gi bedre synlighet for produkter fra planteriket, sier direktør Torill Engelberg for Umami Arena.
Hun legger til at å spise mer plantebasert er et tema som er aktuelt, og at Umami Arena ønsker å vise hele bredden innenfor mat og drikke. Samtidig er det et ønske å inspirere kokker i alle deler av bransjen til å prøve ut og sette sammen nye retter på menyen, også fra planteriket. Det kan åpne opp en verden av nye og spennende kulinariske opplevelser.
ETTERLYSER KVALITET
Manager for de norske kokkelandslagene, Gunnar Hvarnes, synes grønnsaker er morsomt å jobbe med og sier det er viktig at kokker også kan tilby en mer plantebasert meny. Samtidig
Gå til mediet- Det vil uten tvil gi bedre synlighet for produkter fra planteriket, sier direktør Torill Engelberg for Umami Arena.
Hun legger til at å spise mer plantebasert er et tema som er aktuelt, og at Umami Arena ønsker å vise hele bredden innenfor mat og drikke. Samtidig er det et ønske å inspirere kokker i alle deler av bransjen til å prøve ut og sette sammen nye retter på menyen, også fra planteriket. Det kan åpne opp en verden av nye og spennende kulinariske opplevelser.
ETTERLYSER KVALITET
Manager for de norske kokkelandslagene, Gunnar Hvarnes, synes grønnsaker er morsomt å jobbe med og sier det er viktig at kokker også kan tilby en mer plantebasert meny. Samtidig