Kjøttbransjen
25.01.2024
Her er pølseboden hvor ingen står utenfor og spiser pølsene. Kanutta-kundene, de tar nemlig med pølsene hjem. Eller spiser dem i bilen.
De stekte pølsene hos Kanutta er ikke som andre pølseboders grill eller wiener. Men serveringsmåten er sannelig ikke helt som andre pølseboders, heller.
Karmøybuene står ikke utenfor og spiser. De tar med seg pølsene fra T. Snørteland, stekt i en panne i margarin, «hjem». Det vil i det minste si at de setter seg i bilen og spiser dem, alene eller sammen med familien.
Stekt i panne
I fjor ville Anne Kanutta Nilsen ha fylt 100 år. - Kanskje har det stor betydning for kundene at jeg steker pølsene på gammeldags vis i stekepanne og at jeg stikker hull i pølsene, sa hun
Gå til medietKarmøybuene står ikke utenfor og spiser. De tar med seg pølsene fra T. Snørteland, stekt i en panne i margarin, «hjem». Det vil i det minste si at de setter seg i bilen og spiser dem, alene eller sammen med familien.
Stekt i panne
I fjor ville Anne Kanutta Nilsen ha fylt 100 år. - Kanskje har det stor betydning for kundene at jeg steker pølsene på gammeldags vis i stekepanne og at jeg stikker hull i pølsene, sa hun