HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Lofoten Seaweed forsyner noen av Norges beste restauranter med sine eksepsjoneIIe råvarer, samt MicheIin-stjerne- og Bocuse d'Or-vinnende kokker over heIe kontinentet. Håndhøstet fra det rene, næringsrike vannet i Lofotens skjærgård, er råvarene av topp kvaIitet. Nå har de inngått en avtaIe med Nores, som åpner for Lofoten Seaweeds produkter i enda flere restauranter.
På en øy i havgapet nord for Polarsirkelen, har to kvinner tatt Lofotens sjømat-tradisjoner et steg videre. Det er en god blanding av kunnskap, erfaringer og tradisjoner fra ulike deler av verden som er grunnlaget for Lofoten Seaweed. Angelita vokste opp med å leve av havet i en tradisjonell kystfiskerfamilie, mens Tamara har tatt med seg sin japanske matkultur til fiskeværet Napp. Selv med vidt forskjellige oppvekster, har havet spilt e
Gå til mediet