Kjøttbransjen
25.01.2024
- Fjoråret var preget av stor interesse for mat og matproduksjon og spesielt fokus på de nye kostholdsrådene (NNR). MatPrat har vært tett på disse debattene og bidratt med innsikt og fakta gjennom aktiv tilstedeværelse i nyhetsbildet, samtidig som vi har prioritert gode råd om økonomi og matsvinn til forbrukere.
Det sier Jonas Eide Hollund (bildet), kommunikasjonssjef i MatPrat. På spørsmål om hva han vil du trekke frem som det viktigste bidraget inn i debatten, svarer han:
Kronikker og pressemeldinger
- Saken vi fikk inn i Aftenposten, som ble spredt til flere aviser i Schibsted-systemet, hvor vi kritiserte kunnskapsgrunnlaget til NNR basert på eksterne analyser, tenker jeg var det viktigste bidraget MatPrat hadde i den offentlige diskusjonen knyttet til disse rådene.
NNR har jo blitt skrevet mye om de siste årene. Hva annet vil du trekke som dere har gjort?
- Artikkelen i Aftenposten var kun det siste bidraget i et langt løp hvor vi pro
Gå til medietKronikker og pressemeldinger
- Saken vi fikk inn i Aftenposten, som ble spredt til flere aviser i Schibsted-systemet, hvor vi kritiserte kunnskapsgrunnlaget til NNR basert på eksterne analyser, tenker jeg var det viktigste bidraget MatPrat hadde i den offentlige diskusjonen knyttet til disse rådene.
NNR har jo blitt skrevet mye om de siste årene. Hva annet vil du trekke som dere har gjort?
- Artikkelen i Aftenposten var kun det siste bidraget i et langt løp hvor vi pro