Kjøttbransjen
07.03.2024
En støttespiller for den lokale bonden i Levanger-området i forbindelse med returslakt! Det er hva produksjonsbedriften Halsan Kjøtt AS ønsker å framstå som.
Bedriften drives av Arnt Olav Grendahl og Arild Gripp i fellesskap ettersom de eier like deler av virksomheten. Produksjonslokalene ligger på gården Aunet på Halsan i Levanger i Trøndelag og lokale bønder er en viktig del av inntektsgrunnlaget for denne spennende bedriften.
Leiearbeid
- Vi skjærer og foredler for salg under eget merke. Men en stor del av virksomheten bygger på leiearbeid for småskalaprodusenter. Dette er i all hovedsak gårdbrukere med husdyrproduksjon - som tar tilbake eget slakt for videreforedling. De har salgsansvaret selv, og omsetter i ulike kanaler. I tillegg leverer Halsan Kjøtt spesialtilpassede produkter til
Gå til medietLeiearbeid
- Vi skjærer og foredler for salg under eget merke. Men en stor del av virksomheten bygger på leiearbeid for småskalaprodusenter. Dette er i all hovedsak gårdbrukere med husdyrproduksjon - som tar tilbake eget slakt for videreforedling. De har salgsansvaret selv, og omsetter i ulike kanaler. I tillegg leverer Halsan Kjøtt spesialtilpassede produkter til