Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Hovedkjøkkenet og to avdelingskjøkken oppgraderes og utvides på Lørenskog sykehjem. Samtidig har kommunen vedtatt å legge om matproduksjonen til kok/server. - Jeg er redd flere ansatte hadde sluttet om det ikke hadde blitt løsningen, sier kjøkkensjef Cathrine Fjeldstad Gujord.
- Vi får stadig spørsmål om vi er helt gærne, at det virkelig stemmer at vi skal lage mat 365 dager i året. Ja, det stemmer. Og det gjør vi i dag også, sier Cathrine F. Gujord.
Byggestart var i mars og i flere måneder framover må de ansatte belage seg på en skikkelig unntakstilstand. Mens hovedkjøkkenet stenges for oppgradering skal matproduksjonen flyttes til ulike steder i kommunen. Med litt hjelp av industri
Gå til medietByggestart var i mars og i flere måneder framover må de ansatte belage seg på en skikkelig unntakstilstand. Mens hovedkjøkkenet stenges for oppgradering skal matproduksjonen flyttes til ulike steder i kommunen. Med litt hjelp av industri