Kjøttbransjen
07.03.2024
MOSS Her kommer pølsene med vaffel. Men de fleste kundene skal ha den med brød. Og det er pølse i stappe på Go'Bua som er smaken av Moss, hvis vi skal tro Moss Avis.
En gang kom unge kunder hit fordi jentene bak disken var så fine. Det er samme lokalavis som kommer med denne avsløringen fra en gang for lenge siden.
54 år etter oppstarten lever Go'Bua i beste velgående.
- Nå vinterstid er det langt færre kunder, men om sommeren er det travelt, forteller Alexander Gulljord.
Vaffel 17. mai
Han står bak disken på den tradisjonelle pølseplassen på Høyda i Moss. Melløs stadion, pøffelens høyborg, ligger like ved. Vaffelen er viktig tilbehør til wieneren på Go'Bua, også. - De fleste skal ha brød eller lompe. Men det er en
Gå til mediet54 år etter oppstarten lever Go'Bua i beste velgående.
- Nå vinterstid er det langt færre kunder, men om sommeren er det travelt, forteller Alexander Gulljord.
Vaffel 17. mai
Han står bak disken på den tradisjonelle pølseplassen på Høyda i Moss. Melløs stadion, pøffelens høyborg, ligger like ved. Vaffelen er viktig tilbehør til wieneren på Go'Bua, også. - De fleste skal ha brød eller lompe. Men det er en