Baker og Konditor
07.04.2017
Mange bedrifter i bransjen viser stor grad av innovasjon og er dyktige på produktutvikling. Bedrifter i baker- og konditorbransjen er i en unik posisjon når det gjelder muligheter til å daglig utvikle nye produkter fra råvare til ferdig produkt, med nye smaker og design basert på kunnskap og dyktig håndverk.
Daglig produktutvikling
Bakerbransjen er unik med sin daglige ferskvare. Foruten avisbransjen som produserer daglige nyheter, er det få andre bransjer som skaper alle produktene fra grunnen av i produksjonen hver eneste dag. Dette gir unike muligheter for bedriftene i bransjen. Mindre bakeri har hver dag en unik mulighet til å produsere nye produkter og eksperimentere med nye smaker og utforminger. Det er ofte kort vei fra idéen treffer baker- eller konditormesteren til produktet er produsert. Har bedriften egne utsalg kan produktet ligge tilgjengelig i disken umiddelbart. Dette
Gå til medietBakerbransjen er unik med sin daglige ferskvare. Foruten avisbransjen som produserer daglige nyheter, er det få andre bransjer som skaper alle produktene fra grunnen av i produksjonen hver eneste dag. Dette gir unike muligheter for bedriftene i bransjen. Mindre bakeri har hver dag en unik mulighet til å produsere nye produkter og eksperimentere med nye smaker og utforminger. Det er ofte kort vei fra idéen treffer baker- eller konditormesteren til produktet er produsert. Har bedriften egne utsalg kan produktet ligge tilgjengelig i disken umiddelbart. Dette