AstmaAllergi
17.12.2022
Med et solid utvalg allergivennlige ingredienser kunne deltakerne teste nye kakeoppskrifter med god veiledning fra Sissel Brustad. Og kakeboksene ble fylt med pepperkaker, brune pinner, krumkaker, havreflarn og risboller.
Det er kjempebra og hyggelig å kunne delta på et slikt kurs og slippe å være bekymret for at man får i seg noe man ikke skal. Det er mye å passe på når man har barn med matallergi, sier Silje Pedersen. Hun og datteren Leah Charlotte Pedersen er i gang med å lage risboller. De har allerede laget ferdig en krumkakedeig og pepperkakedeig som de har satt på kjøla.
De hadde satt av kvelden til bakekurs med Sissel Brustad i MinMat.
- Etter forslag fra de tillitsvalgte i regionen ønsket vi å skape julemagi for allergikere. Det er midler fra Stiftelsen Dam som har gjort dette mulig, forteller regionsekretær i NAAF region Østfold, Mona Marthinussen.
Kurset som var satt opp lørdag 12. november ble fulltegnet med en gang de la det ut, og det ble venteliste.
- Det er tydelig at folk har lyst til å få litt inspirasjon til å lage ju
Gå til medietDe hadde satt av kvelden til bakekurs med Sissel Brustad i MinMat.
- Etter forslag fra de tillitsvalgte i regionen ønsket vi å skape julemagi for allergikere. Det er midler fra Stiftelsen Dam som har gjort dette mulig, forteller regionsekretær i NAAF region Østfold, Mona Marthinussen.
Kurset som var satt opp lørdag 12. november ble fulltegnet med en gang de la det ut, og det ble venteliste.
- Det er tydelig at folk har lyst til å få litt inspirasjon til å lage ju