Baker og Konditor
07.04.2017
Aanerud Bakeri på Årnes er synonymt med håndverk og kvalitet. Men når det noen ganger går litt trått, er det godt å ha en turbo å koble inn.
På Aanerud Bakeri er man besatt av produktkvalitet. Egg skal knekkes og krem skal piskes. Ferdig eggmasse og kremblåser er forbudt. Det blir ikke det samme, sier eier Andreas Aanerud, fjerde generasjons konditor på Årnes.
Andreas overtok den snart 97 år gamle familiedrevne bedriften på Årnes i Akershus for tre år siden. Her holder han alle tradisjoner ved like, slik som oldefaren gjorde og alle etter han.
Men det er noen forskjeller på å drive bedrift i dag og for snart 100 år siden. Andreas jobber og jobber, tviholder på kvalitet i alle ledd, starter nye prosjekter, står opp tidlig, får vondt i ryggen og har liksom ikke hodet riktig over krembollen, for å bruke et faguttrykk.
Andreas har rett og slett for mye å gjøre og for lite tid. Midt oppe i det hele åpnet han opp et nytt bakeri og utsalg på Jessheim Storsenter, men starten blir ikke slik han ønsker.
Turbo
Så
Gå til medietAndreas overtok den snart 97 år gamle familiedrevne bedriften på Årnes i Akershus for tre år siden. Her holder han alle tradisjoner ved like, slik som oldefaren gjorde og alle etter han.
Men det er noen forskjeller på å drive bedrift i dag og for snart 100 år siden. Andreas jobber og jobber, tviholder på kvalitet i alle ledd, starter nye prosjekter, står opp tidlig, får vondt i ryggen og har liksom ikke hodet riktig over krembollen, for å bruke et faguttrykk.
Andreas har rett og slett for mye å gjøre og for lite tid. Midt oppe i det hele åpnet han opp et nytt bakeri og utsalg på Jessheim Storsenter, men starten blir ikke slik han ønsker.
Turbo
Så