AddToAny

DA AANERUD BAKERI FIKK TURBO

DA AANERUD BAKERI FIKK TURBO
Aanerud Bakeri på Årnes er synonymt med håndverk og kvalitet. Men når det noen ganger går litt trått, er det godt å ha en turbo å koble inn.
På Aanerud Bakeri er man besatt av produktkvalitet. Egg skal knekkes og krem skal piskes. Ferdig eggmasse og kremblåser er forbudt. Det blir ikke det samme, sier eier Andreas Aanerud, fjerde generasjons konditor på Årnes.

Andreas overtok den snart 97 år gamle familiedrevne bedriften på Årnes i Akershus for tre år siden. Her holder han alle tradisjoner ved like, slik som oldefaren gjorde og alle etter han.

Men det er noen forskjeller på å drive bedrift i dag og for snart 100 år siden. Andreas jobber og jobber, tviholder på kvalitet i alle ledd, starter nye prosjekter, står opp tidlig, får vondt i ryggen og har liksom ikke hodet riktig over krembollen, for å bruke et faguttrykk.

Andreas har rett og slett for mye å gjøre og for lite tid. Midt oppe i det hele åpnet han opp et nytt bakeri og utsalg på Jessheim Storsenter, men starten blir ikke slik han ønsker.



Turbo

Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt