Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Psykologisk.no

psykologiskno
Psykologisk.no er et gratis nettsted for psykologi-interesserte og et internasjonalt fagtidsskrift.
Psykologisk.no
Eckersbergsgt. 31
0266 OSLO
Tlf 21 65 75 05
Faks
Ansvarlig redaktør
Pål Johan Karlsen
21 65 75 05
pjk@psykologisk.no
Annonseansvarlig
Rebin Badkan
21 65 75 05
467 82 188
reb@psykologisk.no

Utgiver:

Psykologisk.no AS


Artikler fra mediet

Mange tidligere ELTE-studenter får ikke jobbe som det de har brukt fem år på å utdanne seg til: - Vi står i et vakuum vi ikke kommer oss ut av.
Psykologisk.no 20.01.2022
For 20 år siden var heroin hovedårsaken til overdosedødsfall, og menn var den dominerende gruppen. I dag er det mest av smertestillende legemidler, og kvinneandelen ser ut til å stige, melder rop.no.
Psykologisk.no 18.01.2022
Men hva man har lett for å bli hekta på, og hvorfor, varierer i stor grad, forteller psykolog og spillutvikler Gaute Godager i denne episoden av Pia og psyken.
Psykologisk.no 17.01.2022
Psykologisk.no starter det nye året med å utvide redaksjonen. Synnøve Fonneland trer nå inn i et ettårig engasjement som avisas fjerde journalist.
Psykologisk.no 17.01.2022
For snart tjue år siden regnet en britisk psykolog seg frem til hvilken dag i året som er den mest deprimerende. Han landet på den tredje mandagen i januar - dagen i dag.
Psykologisk.no 17.01.2022
Mindfulness er bedre enn ikke å gjøre noe for redusere og forebygge stress og psykiske helseplager - men dette skyldes trolig i alt vesentlig placebo-effekten, skriver Arne Holte.
Psykologisk.no 14.01.2022
Den 10. januar mistet jeg en god venn. Øystein Lønn døde 85 år gammel. Han skrev intense psykologiske tekster om oss moderne urolige mennesker, skriver Finn Skårderud.
Psykologisk.no 14.01.2022
Ny undersøkelse viser at flere unge føler de går glipp av ungdomstiden, eller er redd for å ligge etter i skolearbeid. Forskerne er bekymret for de langsiktige konsekvensene, melder NRK.
Psykologisk.no 13.01.2022
Regjeringen vurderer om koronapass kan være en løsning for å åpne landet. Det innebærer at man må ha grønt koronapass for å dra på kafè, helsestudio, utesteder og lignende. Det kan bli problematisk.
Psykologisk.no 12.01.2022
Det aller verste for et parforhold, er at en eller begge partene har mistet troen og håpet på at forholdet kan fortsette, forteller parterapeut Catrin Sagen i denne episoden av Pia og psyken.
Psykologisk.no 10.01.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt