AddToAny

Vitusapotek feirer 20 år - McCann står bak jubileumsfilmen

- De presenterte oss for en idé som traff godt på våre kriterier, sier markedssjef.
I 2001 åpnet dørene til Norges første Vitusapotek. Nå, 20 år senere, åpner apotek nummer 300. Markedssjefen i apotekkjeden, Helen Felde, forteller at de er stolte av deres 20 år lange historie og det de har bygget opp.

- Vi har som mål å være en viktig aktør i bransjen også i årene som kommer, sier hun.

I juni ble tre byråer, deriblant reklamebyrået McCann, invitert til å være med i en pitch om å utvikle og produsere en film som markerer jubileet. Felde forteller at de fikk flere gjennomarbeidede, gode ideer fra alle. Til slutt var det nevnte McCann, som allerede har jobbet med apotekkjeden en stund, som stakk av med seieren.

- De presenterte oss for en idé som traff godt på våre kriterier her om å lage en film som skulle fremme våre dyktige medarbeidere og samtidig føles relevant for våre kunder i ulike livsfaser, utdyper hun.

Ønsket med filmen er å treffe alle kundene, men også skape en intern stolthet blant deres tusen medarbeidere, ifølge Felde.

- Sterk merkevare og utfordrer

Kreatør Kim Amundsen forteller at deres idé var å forsterke slagordet «Vi vet»:

- Samtidig ville vi fortelle historien om hvordan medarbeiderne i Vitusapotek har møtt oss med trygghet og omsorg i 20 år - uansett hvem vi er og hvor vi kommer fra, sier han.

Det nye konseptet gikk på lufta 10. september og vil gå på TV i uke 36 til 39.

Bjørn Sloreby, byråleder i McCann Oslo, sier selv at hans team har mange års erfaring fra kategorien og beskriver seieren som «en hyggelig bekreftelse for teamet og byrået».

- Vitusapotek er en sterk merkevare og utfordrer i kategorien, og som alltid handler det for oss som byrå om å sikre sikre at de spiller en meningsfull rolle i folks liv. Og for å lykkes med det må vi skape godt kreativt håndverk som er forankret i oppdatert innsikt, sier han.

Hos McCann har teamet bestått av prosjektleder Susanne Vikskjold Solberg og det kreative teamet Amundsen og Siv Trælvik Breien. På filmproduksjon står Stories ved regissør Christian Schlüssler og produsent Peter Bryng. De ansvarlige hos Vitusapotek er marketing manager Tonja Pritchard, digital marketing manager Andrea Weiergang, samt nevnte Felde.

Her kan du se den ferske filmen:

Image-text:

Feirer 20 år:

McCann og Vitusapotek feirer at det er 20 år siden apotekkjeden åpnet sitt første apotek og går i den anledning på lufta med et nytt konsept. Her Tonja Pritchard, Siv Trælvik Breien, Helen Felde, Susanne Vikskjold Solberg, Kim Amundsen, og Andrea Weiergang.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

I helgen åpnet det opp to Munchmuseer i Bjørvika. Det originale og Finn.no sitt. Begge hadde fulle hus.
Kampanje 27.10.2021
De fem Schibsted-mediene Trond Giske har klaget inn til PFU brøt ikke god presseskikk.
Kampanje 27.10.2021
Bruken av en tidligere MDG-politiker som klimapsykolog i en video for NRK Nyheter har fått mange til å se rødt.
Kampanje 27.10.2021
Skuespiller Josefine Frida er en del av den nye sesongen som har premiere 12. november.
Kampanje 27.10.2021
- Jeg tviler på at jeg ville ha publisert så detaljerte opplysninger, sier Bernt Olufsen, tidligere ansvarlig redaktør i VG, om PFUs behandling av Trond Giskes klage.
Kampanje 27.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt