AddToAny

Vinteren nærmer seg for Nent - Magnus Moan blir ny kombinertekspert for Viaplay

- Vi har en plan om at Magnus ikke bare skal sitte i studio og mene, men også være med å skape spennende og interessant innhold fra kombinert-miljøet, sier Sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma.
Magnus Moan blir en del av teamet i Nents nye satsning på vintersport. I kommende vintersesong vil Nent Group vise langrenn, alpint, hopp, snowboard, freeski og kombinert på deres plattformer.

Moan er en av Norges mestvinnende kombinertløpere med både OL- og VM-gull og har tidligere figurert i NRKs vintersportssendinger. Nå gleder han seg til å ta fatt på oppgaven i Viaplay.

- Da jeg første gang fikk spørsmålet om å bli kombinertekspert i Viaplay, trengte jeg ikke lange tiden på å svare. Dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve, og nå får jeg sjansen. Jeg ønsker å bidra fordi jeg kjenner sporten og utøverne veldig godt fra før. I tillegg har jeg lyst til å dele min erfaring og lidenskap for sporten til alle som ser på. Jeg gleder meg veldig til å bli med på denne spennende reisen, og ikke minst bli en del av vintersportsteamet i Norge, sier Moan.

Sportssjef i Nent Norge, Kristian Oma ser frem til samarbeidet med Moan, han forteller at de har en klar plan for Moan og kaller han en strålende formidler.

- I Magnus får vi en som brenner for sporten, vet hva som kreves - og som gir oss den nødvendige tyngden i vår dekning av kombinert. I tillegg er han en strålende formidler, som heller ikke pakker inn budskapet om det er noe han vil sette fingeren på. Vi har en plan om at Magnus ikke bare skal sitte i studio og mene, men også være med å skape spennende og interessant innhold fra kombinert-miljøet, sier Oma.

Nent har store planer for vintersporten og har hentet inn en rekke kjente navn til sitt nye vintersportteam. Moan er siste tilskudd til en spennende liste med navn som skal utgjøre vinteren på Viaplay.

I tillegg til Moan vil vintertemaet bestå av tidligere TV2-programleder Julie Strømsvåg, tidligere NRK-kommentator Kjetil André Aamodt, tidligere snowboardkjører Silje Norendal, langrennsløper Niklas Dyrhaug, tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen, tidligere langrennssjef Åge Skinstad, hovedkommentator i langrenn Jan Christian Bjørn og tidligere alpintrener Marius Arnesen.

Image-text:

Ny kombinertekspert i Viaplay:

Magnus Moan blir ny kombinertekspert i Viaplay under sendingene i vinter. FOTO: NENT Group.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Man må ha tid og bruke valgkampen til å lytte. Det er ved å lytte man får tillit, sier Sp-lederen til Dagbladet.
Kampanje 02.08.2021
Kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride, har engelske barn og sier hun derfor ikke har annet valg enn å fortsette å abonnere på Premier League. Møt henne i Sommerpraten.
Kampanje 01.08.2021
- Jeg har aldri jobbet som ren nyhetsjournalist tidligere og heller ikke som nyhetsanker, så jeg går på en måte inn i dette som en fersking, sier hun.
Kampanje 30.07.2021
- Sp-lederen håner det rødgrønne prosjektet og er blitt Høyres beste valgkampmedarbeider, skriver Terje Svabø, leder av Kampanjes valgkampjury.
Kampanje 30.07.2021
Direktør for Forbrukerrådet, Inger Lise Blyverket, stiller store krav til en ny regjering. Møt henne i Sommerpraten.
Kampanje 30.07.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt