AddToAny

Ving kaster seg på Singles' Day med sosiale medier-parodi

- Mange av våre gjester etterspør reiser for single så det syntes vi er kult å være med å bidra til, sier Siri Røhr-Dahl, informasjonssjef i Ving.
Reisearrangøren Ving har laget en kampanje for reiselystne single i anledning Singles' Day, en salgsdag viet til feire single. Ving forteller at markedsføring av reiser ofte retter seg mot flere reisende og at de med denne kampanjen ønsker å rette fokus på nordmenn som reiser alene.

Thea Bergerud, ansvarlig for sosiale medier i Ving, forteller at mange av deres gjester reiser alene.

- Med denne filmen ønsker vi å løfte reiselysten til alle som liker å reise på egenhånd, og vi ville gjøre det med glimt i øyet. Det er verken ensomt eller kjedelig å være alene på tur, sier Bergerud.

Ving går også på lufta med rabatter på utvalgte reiser i forbindelse med Singles' Day.

- Mange liker å reise alene

11. november er datoen til Singles' Day fordi 11/11 inneholder mange ett-tall som skal symbolisere en som er alene.

Informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff, mener det å reise alene har noe med innstilling å gjøre.

- Det er mange som liker å reise alene selv om de ikke er single, så jeg tenker at dette er et tilbud til både single og ikke single, sier Røhr-Staff til Kampanje.

- Er det noen spesifikke destinasjoner som anbefales for Singles' Day?

- Det kommer litt an på hva man ønsker å oppleve, være i en storby eller ligge under palme med en bok, der er behovene litt ulike, sier informasjonssjefen og legger til at de har tips til reisemål, deriblant Gran Canaria, Reykjavik, Split og Dublin.

Utviklet internt i Ving

Her kan du se en av reklamene, som skal parodiere Youtube-kontoen #followmeto, hvor par filmer seg selv på eksotiske ferier.

Konseptet er utviklet internt i Ving og Omanovic Production er produksjonsselskapet bak kampanjen. Filmene er spilt inn på Gran Canaria.

Image-text:

Reiser alene:

Ving forteller at mange nordmenn liker å reise alene, likevel er det sjelden markedsføring rettet mot dem. Det ønsker Ving å gjøre noe med. Foto: Ving.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Da koronapandemien traff Norge som et sleggeslag 12. mars fikk de norske mediebyråene over natten snudd hverdagen på hodet, skriver Børre Sunde.
Kampanje 30.05.2020
Nordmenns digitalbruk har skutt i været under koronaepidemien
Kampanje 30.05.2020
For andre år på rad øker inntektene for NTB. I 2019 hadde nyhetsbyrået en vekst på nesten ni prosent.
Kampanje 29.05.2020
Postdoktor i retorikk om statsrådenes krisekommunikasjon.
Kampanje 29.05.2020
Shoots styrker satsningen på mat og henter inn Gitte Witt og Filip Loebbert på eiersiden i byrået.
Kampanje 29.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt