AddToAny

Vi trenger et velfungerende Mattilsyn

Mye har vært skrevet og sagt om Mattilsynet den siste tiden. Norsvin føler også for å gi en kommentar, mer om framtida enn fortida.
La det være sagt med en gang; vi som er svineprodusenter ønsker et velfungerende Mattilsyn som i samarbeid med næringa gjør en god jobb for å sikre den gode dyrehelsa hos gris i Norge, samt følger opp og gir råd til bonden slik at vi sørger for god dyrevelferd.

Mattilsynet har i 2019 fått en del negativ oppmerksomhet både gjennom måten de enkelte ganger har opptrådt på under tilsyn i møte med husdyrprodusenten, og gjennom kritikkverdige rapporter. En del av dette blir nå undersøkt, og fram til en konklusjon er på plass ønsker jeg ikke å bruke tid på det som har skjedd. Det jeg har et sterkt ønske om, er at vi som enkeltpr

Les mer

Flere saker fra Bondebladet

I kronikken «Høy pris for billig kjøtt» i Klassekampen 27. mai forsøker to forskere ved Senter for Miljø og utvikling (SUM) ved Universitetet i Oslo å gi moderne industrialisert matproduksjon skylda for utbruddet av covid-19.
Bondebladet 02.06.2020
Dyrsku'n i Seljord avlyst for fyrste gong. Framleis gjeld forskriftsforbodet mot store arrangement, og med dette er årets Dyrsku'n 11.-13. september avlyst, skriv arrangørane i ei pressemelding.
Bondebladet 02.06.2020
Bondelaget håper fortsatt det blir mulig å gjennomføre et årsmøte der folk samles fysisk, i år.
Bondebladet 02.06.2020
Norges Bondelag mener det er for dårlig at det ikke kommer noen kompensasjon for økte koronakostnader. Bondelaget etterlyser en rolle for jordbruket i grønn omstilling av næringslivet.
Bondebladet 29.05.2020
Aps Nils Kristen Sandtrøen er oppgitt over at KrF ikke ville være med på nye tiltak for vern av mer norsk matjord.
Bondebladet 29.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt