AddToAny

Valg til fagstyret og yrkesetisk råd

Valget varer fra mandag 17. oktober til og med utgangen av fredag 4. november.
I høst er det valg i BFI. Det skal velges nytt fagstyre og yrkesetisk råd. Valgperioden er tre år fra 1. januar 2023 til 31. desember 2025. På de følgende sidene presenterer kandidatene seg og forteller hvorfor de ønsker et verv.

Hvordan foregår stemmegivningen?

Valget i BFI 2022 foregår digitalt med Questback. Alle stemmeberettigede medlemmer i BFI vil motta e-post med stemmeskjema når valget starter. Valget varer fra mandag 17. oktober til og med utgangen av fredag 4. november.

Valg av fagstyre

Det skal i utgangspunktet velges leder, nestleder og fire medlemmer til fagstyret, samt to suppleanter. I år er det kun syv kandidater til fagstyret, og derfor vil det kun bli valgt én suppleant. Hensikten med suppleantene er å sikre kontinuitet dersom det oppstår varig forfall av fagstyremedlemmer i løpet av valgperioden.

Valg av yrkesetisk råd

Til yrkesetisk råd skal det velges leder, tre medlemmer og ett varamedlem. I år er det kun fire kandidater. For mer informasjon om fagstyret, yrkesetisk råd og valget, se BFIs sider på nito.no.

Kandidater til fagstyret

Kaja Marienborg

Kandidat til: Leder i fagstyret

Alder: 41 år

Tittel: Bioingeniør, MSc i biomedisin

Stilling: Universitetslektor ved Bioingeniørutdanningen på OsloMet

Jeg er en fremoverlent bioingeniør med stort engasjement for vår profesjon. Etter én periode i fagstyret er jeg mer bestemt enn noen gang på å jobbe for synliggjøring av vår kompetanse og viktigheten av laboratoriet i helsesamfunnet.

Etter egne erfaringer fra masterstudiet og i rollen som forsker, ønsker jeg også å sette søkelys på flere av mulighetene vi bioingeniører har til å bygge videre på - og bidra med - vår kompetanse inn i tverrfaglige miljø. I en tid hvor hjemmetesting omtales som likeverdig med et laboratorium, er det viktig at vi har en aktiv stemme med

Les mer

Flere saker fra Bioingeniøren

Det er tid for å tenke nytt, utvikle fremtidens bioingeniører og finne muligheter og løsninger vi ikke har tenkt på før.
Bioingeniøren 10.11.2022
Det blir konsekvensen hvis regjeringens budsjettforslag blir vedtatt, sier Folkehelseinstituttets (FHI) direktør Camilla Stoltenberg i et intervju med Dagens medisin.
Bioingeniøren 10.11.2022
Per 9. november er det meldt om til sammen 17 tilfeller fra to av landets fire helseregioner.
Bioingeniøren 09.11.2022
Det er rekordhøyt frafall blant studenter som begynte på bioingeniørutdanning under pandemien. Fire av studiestedene har mistet over 30 prosent av studentene som startet høsten 2020.
Bioingeniøren 09.11.2022
Ved Høgskolen i Østfold har nesten halvparten av bioingeniørstudentene som begynte pandemihøsten 2020, sluttet på studiet. Flere studiesteder melder om uvanlig mye frafall og høy strykprosent blant andre- og tredjeklassingene.
Bioingeniøren 09.11.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt