Kjøkkenskriveren
10.12.2019
Da regjeringen lanserte prosjektet Matnasjonen Norge i desember for to år siden, ble det snakket mye om reiseliv, lokalmat og gardsturisme.
Riktignok var det et lite kulepunkt om offentlig sektor langt ned i et dokument, men det var det hele, og noe det ikke ble snakket høyt om.
Høsten 2018 pirket Kost- og ernæringsforbundet borti prosjektet i en kronikk i Nationen. Skulle Matnasjonen Norge bare være et reiselivsprosjekt for eliten? Skulle ikke resten av befolkningen få være med på festen? Hvordan tenkte regjeringen å skape økt interesse for norsk matkultur blant barn og unge? Dette skapte litt debatt.
Ett år etter det igjen ser vi en endring. Det er fremdeles mye snakk om reiseliv, men i tillegg snakker landbruks- og matminister Olaug Bollestad også om at barna bør lære om matla
Gå til medietHøsten 2018 pirket Kost- og ernæringsforbundet borti prosjektet i en kronikk i Nationen. Skulle Matnasjonen Norge bare være et reiselivsprosjekt for eliten? Skulle ikke resten av befolkningen få være med på festen? Hvordan tenkte regjeringen å skape økt interesse for norsk matkultur blant barn og unge? Dette skapte litt debatt.
Ett år etter det igjen ser vi en endring. Det er fremdeles mye snakk om reiseliv, men i tillegg snakker landbruks- og matminister Olaug Bollestad også om at barna bør lære om matla