AddToAny

Tore Kommedal Asheim ansatt i Bygdebladet

Oljekrisa ga han mulighet til å oppfylle journalistdrømmen.
Tore Kommedal Asheim er ansatt i lokalavisa Bygdebladet, som dekker Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy i Rogaland. Det melder avisa selv.

- Jeg ser fram til å bli en del av redaksjonen i Bygdebladet. Jeg ser på tallene deres at de har hatt en stor vekt i digitale abonnenter de siste månedene, og jeg gleder meg til å bidra til denne utviklingen, sier han til Bygdebladet.

Han har journalistutdannelse fra Universitetet i Stavanger, og har siden høsten 2017 jobbet som vikar i Solabladet. Han har tidligere jobbet i en helt annen bransje.

- Jeg jobbet med logistikk, men var blant dem som ble offer for oljekrisen. Da grep jeg imidlertid muligheten til å oppfylle en gammel drøm - å utdanne meg til journalist, sier han til avisa.

Kathrine Knutsen, redaktør i Bygdebladet, sier til egen avis at de gleder seg til å få Tore med på laget, og at han er en god digital journalist som vil styrke den digitale utviklingen til avisa til ytterligere.

Image-text:

Tore Kommedal Asheim ansatt i Bygdebladet.

Foto: Jan Henrik Heggebø / Bygdebladet

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Nekter innsyn i avviksmeldinger. Ringsaker kommune nekter lokalavisa Ringsaker Blad innsyn i avviksmeldinger ved de lokale sykehjemmene, og viser til arbeidsmengde, skriver avisa selv.
Journalisten 24.02.2020
Ny stilling. Marie-Louise Kristola er ansatt som Sveriges Radios (SR) aller første globale klimakorrespondent. Det forteller SR i en pressemelding. Kristola har de siste ti årene vært programleder for miljøprogrammet Klotet.
Journalisten 24.02.2020
Rettsmøtet er i gang. Amerikanske myndigheter har begynt sitt forsøk på å overbevise en britisk domstol om at Wikileaks' grunnlegger Julian Assange må utleveres til USA.
Journalisten 24.02.2020
Romerikes Blad-journalisten tar ikke seg selv så høytidelig lenger.
Journalisten 24.02.2020
Risikerer 175 års fengsel Amerikanske myndigheter skal i en britisk domstol mandag argumentere for hvorfor de mener Wikileaks-grunnlegger Julian Assange må utleveres til USA. USAs regjering vil stille Assange for retten for spionasje.
Journalisten 24.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt