AddToAny

Tidligere DN-journalist går fra Økokrim til Skattedirektoratet

Blir en av flere nye PR- og kommunikasjonsfolk i Skatteetaten.
Skattedirektoratet har ansatt Mads Kvernen Kleppe som senior kommunikasjonsrådgiver. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Økokrim hvor han har jobbet som rådgiver siden høsten 2016.

- Nå har jeg vært her i Økokrim i tre spennende og fartsfylte år. Nå gleder jeg meg til å inn i en etat med et større kommunikasjonsmiljø og i en etat med flere fagområder, sier Kleppe til Kampanje.

Han sier at det i Økokrim er «straffeforfølgning som er fokus».

- I Skatteetaten er det flere områder, en bredere etat, for eksempel jobbes det med spørsmålet rundt digitalisering og globalisering. Skatteetaten er en etat med mer publikumskontakt enn Økokrim. Det er litt andre områder innen kommunikasjon man vil jobbe med, sier Kleppe.

Kleppe har lang fartstid som journalist både i Dagens Næringsliv og før den tid Finansavisen, Nettavisen og ABC Nyheter. På spørsmål om Økokrim-erfaringen vil være et pluss før han skal inn i Skatteetaten, svarer Kleppe følgende:

- I Økokrim er jeg den eneste som arbeider med media. Jeg rådgir ledelsen og påtaleansvarlig, redigerer nettsiden, bidrar til kronikker og legger innhold i sosiale medier som Twitter og Linkedin. Allsidigheten som kommunikasjonsrådgiver er noe jeg tar med inn i den nye jobben i tillegg til journalisterfaringen, sier Kleppe.

Dermed fortsetter Skattedirektoratet og kommunikasjonsdirektøren i Skattedirektoratet Astrid Bugge Mjærum å hente inn PR- og mediefolk. I tillegg til Mads Kvernen Kleppe, ansetter Mjærum også tidligere Kampanje-journalist Erlend Fossbakken. Skatteetaten henter også inn Andreas Agasøster Vatnøy.

- Alle tre er ansatt på bakgrunn av sin faglige dyktighet, men det gjør at vi blir femti femti kvinner og menn. Det er viktig å understreke at de blir ansatt på bakgrunn av sin kompetanse og erfaring. Det at vi da i kommunikasjonsavdelingen blir femti femti kvinner og menn syntes jeg som leder er et positivt tilleggselement, sier Mjærum.

Om det var Økokrim-kompetansen Skatteetaten var særlig ute etter svarer hun:

- Det er en samlet vurdering. Det var mange gode søkere til stillingen også var det en samlet vurdering av hans erfaring fra ulike type jobber og hans egenskaper totalt sett, sier Mjærum til Kampanje.

Kleppe starter i Skattedirektoratet 1. november.

Image-text:

Ny i Skatteetaten:

Mads Kvernen Kleppe blir ny kommunikasjonsrådgiver i Skatteetaten. - Jeg gleder meg til gå å inn i en etat med et større kommunikasjonsmiljø og i en etat med flere fagområder, sier Kleppe. Foto: Gorm K. Gaare/EUP-BERLIN.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Dette er en film alle har en mening om. Den står ut og vil bli husket, skriver juryen i sin begrunnelse.
Kampanje 18.01.2020
- Ved å frata norske selskaper muligheten til å kjøpe disse produktene og dataene tar vi konkurransekraft ut av hendene på dem, skriver Stian Rogert Kristiansen i Vizeum.
Kampanje 18.01.2020
- Utformingen av innslaget kan reise noen problemstillinger, sier Medietilsynet.
Kampanje 17.01.2020
Samtidig bruker Dentsu-sjefen anledningen til å stokke om på organisasjonen.
Kampanje 17.01.2020
- Argumentet om at man ikke visste holder nok ikke den dagen myndighetene banker på døren, skriver Bjarte Humborstad i Oslo Technology Consulting.
Kampanje 17.01.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt