AddToAny

Tech-lobbyist slutter i Abelia går til design- og konsulentselskap

- Noe av det råeste jeg har truffet på, sier Kjetil Thorvik Brun.
Kjetil Thorvik Brun slutter i Abelia der han de siste seks årene har jobbet som rådgiver og lobbyist i spørsmål knyttet til dataøkonomien, kunstig intelligens, offentlig digitalisering, sikkerhet og bredbånd. Nå er det ikke lengre næringspolitiske kampsaker som står på agendaen når Brun melder overgang til design- og produktutviklingsselskapet Inventas der han allerede har et styreverv.

- Etter seks år som bransjerepresentant og kontakt med et tusentalls teknologiselskap er Inventas noe av det aller råeste jeg har truffet. Når forespørselen om å ta steget fra styret og over til ledergruppen i Inventas kom var det ingen tvil, sier Kjetil Thorvik Brun.

Fra nyåret skal han lede deres Oslo-kontor og går samtidig inn i ledergruppen som kommersiell leder for selskapets nye satsinger.

- Spisskompetansen innen teknologi kombinert med designfaget er nettopp den kombinasjonen som skal til for å løfte industrien og næringslivet for øvrig inn i en bærekraftig grønn økonomi. Tiden har kommet for å slutte å tilrettelegge for det grønne skiftet til å levere de faktiske løsningene. Jeg gleder meg til å støtte de dyktige folkene i Inventas som leverer på dette hver dag, sier Brun.

Foruten Abelia har Thorvik Brun blant annet vært samfunnskontakt ved Microsofts europeiske hovedkontor, ledet teknologi- og digitalrådgivningen til Burson-Marsteller (nå Burson Cohn & Wolfe).

I Inventas kommer han til et selskap som jobber med kunder som Rolls Royce, European Space Agency, Kongsberg, Cisco og No Isolation. Nylig kjøpte de ansatte ut selskapet fra IT-selskapet CGI og har siden vokst og tredoblet i 2020 driftsresultatet til 7,5 millioner kroner fra en omsetning på rundt 100 millioner kroner.

- Jeg er utrolig glad, og ikke minst stolt, over at Kjetil Thorvik Brun har sagt ja til å gå inn i rollen som leder i Oslo og kommersiell leder med ansvar for selskapets nye satsinger. Selskapets ambisjon er å styrke sin posisjon gjennom å kontinuerlig ligge i front på teknologi- og designkompetanse. Det sier seg derfor selv at å få med Kjetil derfor er et treff midt i blinken - forteller daglig leder i Inventas, Ove Pryde Pettersen.

Image-text:

Går til Inventas:

Kjetil Thorvik Brun tar avskjed med Abelia og går til Inventas der han det siste året også har vært styreleder. Nå gir veksler han inn styrelederansvaret med en jobb som leder av Oslo-kontoret og som kommersiell leder.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Fredrik Fornes beskriver seg selv som middelmådig i ganske mye. Likevel har han blitt premiert med «Årets talent» under Social Media Days, og blir omtalt som «Linkedin-ekspert». Møt han i spalten Unge talenter.
Kampanje 23.01.2022
Over 500.000 husstander får TV 2-kanalene tilbake.
Kampanje 21.01.2022
- Hyper har lagt ut på en veldig spennende reise, sier Ane Lynau.
Kampanje 21.01.2022
- Vi kunne ikke fått en bedre start på 2022, sier Morgenstern-sjef Camilla Kim Kielland.
Kampanje 21.01.2022
- Teige Goodchild har vært en fantastisk, spennende og lærerik reise som nå føltes riktig å avslutte, sier Rebecca Goodchild.
Kampanje 21.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt