Kjøkkenskriveren
05.09.2020
Her får persillerøttene et spennende møte med indisk krydder og en syrlig yoghurtdipp. Om du ønsker kan du også bruke pastinakk, og bulgur i stedet for linser.
INGREDIENSER:
800 g persillerot 2 ss olivenolje 2-3 ss tandoorikrydder Salt og pepper
YOGHURT- OG AGURKDIPP:
200 g yoghurt naturell 3 båter knust hvitløk Evt. litt malt spisskummen ½ hakket slangeagurk 1 liten bunt frisk dill 1 pakke røde linser
FRAMGANGSMÅTE:
Velg persillerøtter som er så jevne i størrelse som mulig. Skyll og tørk dem. Vend persillerøttene i o
Gå til mediet800 g persillerot 2 ss olivenolje 2-3 ss tandoorikrydder Salt og pepper
YOGHURT- OG AGURKDIPP:
200 g yoghurt naturell 3 båter knust hvitløk Evt. litt malt spisskummen ½ hakket slangeagurk 1 liten bunt frisk dill 1 pakke røde linser
FRAMGANGSMÅTE:
Velg persillerøtter som er så jevne i størrelse som mulig. Skyll og tørk dem. Vend persillerøttene i o