Kjøkkenskriveren
10.12.2019
Det går en farsott over landet: «Alle» vil lære å bake lefser. På Skytta bo- og servicesenter i Nittedal kommune var det fullt kjøkken da Kost- og ernæringsforbundet avdeling Oslo og Akershus inviterte til kurs.
Det er mel i luften og takkene som står på rekke og rad gjør luften både tett og varm. På kjøkkenet ved Skytta bo- og servicesenter er femten kursdeltakere i gang med å steke lefser denne kvelden i oktober.
Tone Holm hovedtillitsvalgt for Delta i Nittedal kommune, er for anledningen bakstekjerringa som skal lære deltakerne nytte tips. Med seg på kurset har hun oppskrift på Målselv-lefser. Den har hun fått fra sin mormor, som ble født i 1906.
FAMILIEHEMMELIGHET
Bodil Nor
Gå til medietTone Holm hovedtillitsvalgt for Delta i Nittedal kommune, er for anledningen bakstekjerringa som skal lære deltakerne nytte tips. Med seg på kurset har hun oppskrift på Målselv-lefser. Den har hun fått fra sin mormor, som ble født i 1906.
FAMILIEHEMMELIGHET
Bodil Nor