Kjøttbransjen
09.12.2021
Sykefraværet i kjøttbransjens bedrifter synes ikke i nevneverdig grad å ha gått ut over produksjonskapasiteten nå før jul.
Det må bli konklusjonen etter at bladet
Kjøttbransjen har gjennomført en spørreundersøkelse blant mer enn 60 KLF-bedrifter.
Tre spørsmål
Vi ba 65 daglig ledere i KLF bedrifter svare på følgende tre spørsmål: Hva har sykefraværet i din bedrift ligget på i høst? Mellom null og fem prosent, fem til ti prosent eller over ti prosent.
Dessuten ba vi om svar på om dette frav�
Gå til medietKjøttbransjen har gjennomført en spørreundersøkelse blant mer enn 60 KLF-bedrifter.
Tre spørsmål
Vi ba 65 daglig ledere i KLF bedrifter svare på følgende tre spørsmål: Hva har sykefraværet i din bedrift ligget på i høst? Mellom null og fem prosent, fem til ti prosent eller over ti prosent.
Dessuten ba vi om svar på om dette frav�