Dagligvarehandelen
25.02.2020
- 2019 var et godt år for oss. Vi feiret 15 års drift med det beste økonomiske resultatet vi har hatt til nå, sier Niru Kumra i det familiedrevne selskapet Masalamagic.
Og forventningene til 2020 er ytterligere høye. I første lanseringsvindu kom selskapet med tre vegetariske ferdigretter.
- Så vidt vi vet de eneste ferdigrettene her i landet med spiseklare vegetarretter i ferdigmathyllen, sier Niru.
Mangslungen
Siden starten har driften omfattet kurs i indisk matlaging, take awayvirksomhet, matblogg, salg av produkter i nettbutikk og ikke minst utgivelse av flere kritikerroste kokebøker. I tillegg arrangerer hun kulinariske reiser til India.
- Vi har gjort en innsats for å bringe den indiske smaken til Norge. Og produktene har en autentisk indisk smak. Alle er laget etter mine oppskrifter på fabrikker i India, sier Niru.
Og sortimentet har vokst. I dag tilbyr hun blant annet basmatiris, et utvalg chutney, nan brød, papadam, en egen krydderserie og en ny serie sauser som ble lansert til 15-års jubileet.
Gå til mediet- Så vidt vi vet de eneste ferdigrettene her i landet med spiseklare vegetarretter i ferdigmathyllen, sier Niru.
Mangslungen
Siden starten har driften omfattet kurs i indisk matlaging, take awayvirksomhet, matblogg, salg av produkter i nettbutikk og ikke minst utgivelse av flere kritikerroste kokebøker. I tillegg arrangerer hun kulinariske reiser til India.
- Vi har gjort en innsats for å bringe den indiske smaken til Norge. Og produktene har en autentisk indisk smak. Alle er laget etter mine oppskrifter på fabrikker i India, sier Niru.
Og sortimentet har vokst. I dag tilbyr hun blant annet basmatiris, et utvalg chutney, nan brød, papadam, en egen krydderserie og en ny serie sauser som ble lansert til 15-års jubileet.