AddToAny

Støtter lovpålagt utnyttelse av spillvarme

Støtter lovpålagt utnyttelse av spillvarme
VKE mener OEDs forslag til endringer i energiloven er en god måte for å øke utnyttelsen av spillvarme.
Energieffektiviseringsdirektivet er ennå ikke innarbeidet i norsk lovverk til tross for at direktivet kom i 2012 og senere revidert i 2018. Direktivet er meget omfattende og setter krav til alt fra energikartlegging, energieffektivisering, kompetansebygging, enøk-tiltak, finansieringsordninger til utnyttelse av spillvarme.

Endring i energiloven må til

I februar sendte Olje- og energidepartementet ut forslag til endring i energiloven om krav til kost-nytteanalyser for utnyttelse av spillvarme fra termiske kraftverk, industri, datasentre og andre anlegg basert på artikkel 14 punkt 5 i energieffektiviseringsdirektivet.

- Grensen på 20 MW er gitt av EED, men jeg mener dette er en veldig

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

- Jeg tror det er viktig at vi er synlige allerede fra starten av ungdomsskolen, for å følge ungdommene så de husker oss når valget skal tas, sier personalsjef Wenche Buer i Askim & Mysen Rør. Bedriften er nominert som Årets Lærebedrift 2021.
VVS Aktuelt 14.05.2021
Vestfold og Telemarks største rørleggerbedrift er ikke ukjent med å være i søkelyset, og får stadig henvendelser fra mange som vil bli rørlegger.
VVS Aktuelt 14.05.2021
AKTUELLE PROSJEKTER: Snåsa kommune inviterer til tilbudskonkurranse om bygging, eie og drift av komplett varmesystem ved Snåsa skole og flerbrukshall.
VVS Aktuelt 14.05.2021
- For oss er det viktig at rørbransjen har kundekontakt og er med på leveransen av fysiske varer. Derfor er det viktig for oss å ha butikk og satse på utstillinger.
VVS Aktuelt 14.05.2021
Nå er det igjen tid til å løfte frem og hedre de gode eksemplene for bygging av omsorgsboliger, sykehjem, helsestasjoner og sykehus.
VVS Aktuelt 12.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt