AddToAny

Sparebank 1 vil løfte norske bedrifter i ny, storstilt kampanje

Sparebank 1 vil løfte norske bedrifter i ny, storstilt kampanje
- Vi har jobbet lenge med Sparebank 1, men sjelden har det vært gått så grundig til verks som i arbeidet med Bedriftsløftet, sier rådgiver i Kitchen.
Små og mellomstore bedrifter står for 47 prosent av den samlede verdiskapningen i Norge, og disse virksomhetene vil Sparebank 1 sette fokus på når de lanserer Bedriftsløftet. Det er en nasjonal kampanje for å bidra til at flere små og mellomstore bedrifter skal lykkes.

De har tatt utgangspunkt i daværende næringsminister Torbjørn Røe Isaksens ord da han la frem regjeringens strategi for små og mellomstore bedrifter i 2019:

- Vi vil ikke lykkes med å skape bærekraftige samfunn i bygd eller by uten den formidable innsatsen som gjøres daglig i småbedriftslivet. Disse bedriftene angår oss alle. De er levebrødet for mange, sa han da.

For de 14 bankene i Sparebank 1-alliansen, klinger dette godt.

- Vi har lang tradisjon som banken som kjenner lokalsamfunnene best; både menneskene som bor der og de som driver næring, sier Monica Jacobsen, prosjektleder i Sparebank 1.

Sammen med kreativ leder Klaus Nystad er hun ansvarlig for bankens nye kampanje.

- Små og mellomstore bedrifter står for 47 prosent av den samlede verdiskapningen i Norge, men får alt for liten oppmerksomhet for sitt enorme bidrag. Dette og det faktum at våre 14 banker er de som oppleves i størst grad å kunne tilby det disse bedriftene etterspør, gir oss en unik mulighet til å styrke vår posisjon fremover, sier Nystad.

Kitchen står bak

Det reklamebyrået Kitchen som står bak kampanjen som lanseres denne uken.

- Vi har jobbet lenge med Sparebank 1, men sjelden har det vært gått så grundig til verks som i arbeidet med Bedriftsløftet, sier Bjørn Polmar, ansvarlig rådgiver i Kitchen.

Han understreker at alle 14 banker i Sparebank 1-alliansen har bidratt i arbeidet.

- Det handler på mange måter om å ta det som helt overordnet skiller Sparebank 1 fra de store forretningsbankene, nemlig lokal kunnskap, kompetanse og rådgiving i kombinasjon med moderne brukertilpassede løsninger, og gjøre disse ressursene enda sterkere, sier Polmar.

Måtte utsette kampanjen

Dette er den største kampanjen Sparebank 1 har på lufta i år, bekrefter Monica Jacobsen.

- Ja, det er det, og det som er ekstra spesielt er at det er på bedriftssiden. Vanligvis gjøres det mye på personmarkedet, men ikke så mye på bedrift, sier hun.

- Er det på grunn av koronakrisen at dere har valgt å rette dere mot bedriftsmarkedet?

- Overhodet ikke. Den skulle egentlig gått på lufta i påsketider, så alt var klart før korona, så vi har måttet tilpasse og justere.

Se lanseringsfilmen her:

Image-text:

Kjøkken og bank:

Fra venstre: Monica Jacobsen SpareBank 1, Torkel Sveen, Bjørn Polmar og Mari Sjølyst fra Kitchen og Sondre Strøm Nordnes fra SpareBank 1.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Time Magazine har kåret Gitanjali Rao til «årets barn».
Kampanje 05.12.2020
Det nyetablerte flyselskapet til tidligere Braathens SAFE-direktør Erik G. Braathen er gitt navnet Flyr.
Kampanje 05.12.2020
Eirik Sjo Engen i reklamebyrået Mvh. skriver om tre ting han mener markedsførere kan lære av Forsvaret.
Kampanje 04.12.2020
- Vi har stor tro på at publikum forstår at det ikke var ment rasistisk eller nedsettende, sier Charlo Halvorsen i NRK.
Kampanje 04.12.2020
Møt Innafor-programleder Vilde Bratland Erikstad i Desemberintervjuet.
Kampanje 04.12.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt