AddToAny

Something Good skal bygge kjennskapen til Virke

Something Good skal bygge kjennskapen til Virke
- Det var en hard kamp med mange dyktige byråer, sier direktør for marked og kommunikasjon i Virke.
Something Good kan legge til næringslivsorganisasjonen Virke på kunderlisten etter å ha gått av med seieren i deres byråkonkurranse.

- Vi er strålende fornøyd med valget. Det var en hard kamp med mange dyktige byråer, men vi falt til syvende og sist ned på at Something Good var de som passet best for oss. De er strategiske og har kreativ kraft. Dessuten har de sterk PR-kompetanse og evnen til å se helhetlig på all kommunikasjon. De hadde kloke tanker og råd om hva vi bør gjøre fremover, og begeistret oss, sier Inger Elisabeth Sagedal, direktør for marked og kommunikasjon i Virke.

Hun forteller at det er snakk om et «skikkelig oppdrag som vil prege 2020», der de vil ta i bruk en miks av PR og tradisjonell reklame for å øke kjennskapen til Virke.

Inger Elisabeth Sagedal forteller at det er snakk om et «skikkelig oppdrag som vil prege 2020».

- Vi har fått de inn for å øke uhjulpen kjennskap til Virke, primært blant bedriftsledere. Vi skal være hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, som er det vi skal leve av etter oljen. Det inkluderer alt som ikke er primærnæringer eller industri. Da må vi være «top of mind» hos bedriftsledere, sånn at de vil vurdere å bli medlemmer hos oss.

Byråleder i Something Good, Mai-Bente Paulsen, kaller dette for «et drømmeoppdrag».

- Det beste med å jobbe med Virke er at de har det som en tydelig strategisk satsing at de skal jobbe for et mer bærekraftig næringsliv. De tre prikkene i logoen vår står for people, profitt og planet. De symboliserer bærekraft, og har vært der fra vi etablerte oss for snart fire år sidene. Med fokuset deres, sier det seg selv at Virke passer oss såm hånd i hanske, sier hun.

Foruen Something Good, bestod finalen av Nucleus, Metro Branding og Try/Pol. Byråsjefen forteller at konkurransen var tøff.

- Det føltes på mange måter som David kjempet mot Goliat for vi visste at vi konkurrerte med noen av bransjens dyktigste og største byråer. Men så tenkte vi til det siste at alle liker lillebror. Det viste seg heldigvis å være sant.

Det er tre år siden den tidligere konserndirektøren i det som da het NSB startet opp Something Good. Byrået teller nå ti stykker. I fjor omsatte for 7,6 millioner kroner.

- Vi har noen fantastiske kunder som har gitt oss stadig større oppgaver og mye tillit. Nå tar vi skikkelig sats. Vi vokser med flere ansatte og flere kunder. Da er det ekstra stas med å få en kunde som Virke, avslutter Paulsen.

Image-text:

Vinner Virke:

Charlotte Blomsterpotte Nicolaysen (Something Good), Inger Elisabeth Sagedal (Virke), Mai-Bente Paulsen (Something Good), Hanne Valdø Stiebel (Virke), Martha Haukaas (Virke), Nico Gerrard (Something Good) og Mariann Lunde (Something Good). Nederst fra venstre: Markus Lind (Something Good).

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Influencer-byrået henter sine nye profiler fra tre av konkurrentene.
Kampanje 11.08.2020
- Dagens forbrukere krever digitale produkter og tjenester som er relevante. Hvorfor får jeg da nesten aldri relevant innhold, skriver Arild Bjørn-Larsen i Forte Digital.
Kampanje 11.08.2020
Jannicke Josefsson-Ruud er ansatt som ny seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.
Kampanje 11.08.2020
- Hvis vi mener hardt 365 dager i året, undergraver vi vår egen seriøsitet, sier Aftenposten-sjefredaktør Trine Eilertsen.
Kampanje 11.08.2020
- Ikke veldig solidarisk, sier sosiale medier-rådgiver.
Kampanje 11.08.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt