AddToAny

Sminker stallen med tre nye influencere etter krevende korona-vår

Sminker stallen med tre nye influencere etter krevende korona-vår
Influencer-byrået henter sine nye profiler fra tre av konkurrentene.
Influencer-byrået Kontent ble sterkt preget av de strenge tiltakene for å begrense smitte av koronaviruset i våres. Men til tross for de generelle utfordringene bransjen opplevde har de i løpet av sommeren hentet inn hele tre nye profiler som nå blir aktive i byrået til høsten.

De nye influencere heter Kristina Andersen, Dajana Tomanovic og Madeleine Pedersen og kommer fra konkurrerende byråer som UI, Egmont og Anti.

- Vi har greid oss bra gjennom denne krisen vi alle befant oss i tidligere i våres. Vi opplevde en nedgang i april, men fra mai måned har vi ligget på samme nivå som i fjor, sier byråsjef Stian Johansen til Kampanje.

Han sier byrået, som posisjonerer seg innenfor mote, livsstil og skjønnhet, var nødt til å innføre delvis permittering, men at man nå har hentet alle tilbake i jobb. Selskapet søkte også om koronastøtte, men til tross for en omsetningsnedgang på rundt 60 prosent eller over én million kroner, så fikk ikke Kontent mer enn rundt 20.000 kroner i støtte.

- Vi har ikke så høye faste kostnader, sier Johansen.

- Ser dere mer positivt på høsten nå?

- Ja, det gjør vi. Nå er vi travlere enn noen gang, og ser derfor behovet for å rekruttere nye, riktige profiler inn i selskapet. Vi kommer også til å ansette en ny person i løpet av august, sier han.

- Vi nærmer oss 20 stykker

De nye influencerne har han ikke jobbet med tidligere. Kontent sprang ut av det som en gang var det svenske mediekonsernet Bonniers mediesatsing i Norge.

- Hvor mange influencere har dere i stallen i dag?

- Vi nærmer oss 20 stykker, men vi har ikke noe mål om å bli kjempestore. Samtidig ser vi at flere av influencerne ikke hadde plass til flere kampanjer da vi prøver å være litt restriktive med tanke på antall kampanjer per influencer. Vi hadde ikke akkurat trodd det i mars i år da det ble helt stille over natten, sier han.

Om de nye markedsføringsprofilene sier Johansen at Kristina Andersen «er spennende fordi hun har lang fartstid og er en dreven influencer», mens Dajana Tomanovic «passer perfekt inn vårt univers og virke».

Det siste tilskuddet er Madeleine Pedersen som kommer fra Egmont People.

- Madeleine er en rendyrket mote - og skjønnhetsprofil som vi har vurdert å jobbe med lenge. Vi ser flere kommersielle muligheter med Madeleine og hun har gode innarbeidede vaner som en rutinert influencer og er av en betydelig størrelse. Vi skal skape ytterligere vekst i Madeleines kanaler, noe vi sammen skal oppnå gjennom systematisk jobbing, sier sier influencer-sjefen i Kontent, Susanne Kjellhov.

Image-text:

Bytter byrå:

De nye influencere til Kontent heter Kristina Andersen, Dajana Tomanovic og Madeleine Pedersen og kommer fra konkurrerende byråer som UI, Egmont og Anti.

Fornøyd Kontent-sjef:

Kontent-sjefen har lagt bak seg en krevende vår, men ser mer positivt på høsten. - Nå er vi travlere enn noen gang, og ser derfor behovet for å rekruttere nye, riktige profiler inn i selskapet, sier han.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Gleder meg veldig til å leke med Lasse Hallberg, sier Juritzen.
Kampanje 25.09.2020
- Vi har forberedt oss på å ta imot kundene igjen, sier merkevaresjef i TUI.
Kampanje 25.09.2020
Anne-Lise Johnsen Robb har jobbet med markedsføring for Arsenal og Chelsea blitt kåret til «årets unge markedsfører».
Kampanje 25.09.2020
Med den nye musikkplattformen Trall skal barna aktiveres.
Kampanje 25.09.2020
Den nye ordningen skal være klar i oktober.
Kampanje 25.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt