AddToAny

Se hvilke banker du kan få lån i

Se hvilke banker du kan få lån i
Har du for høy boliglånsrente og har lyst å bytte bank? Huseierne har laget en oversikt som gir svar på hvilke banker du kan få lån i.
Av:

Det norske bankmarkedet har mange banker, men det er vanskelig å vite hvilke banker som gir lån hvor. Derfor har Huseierne hentet inn data fra regionale og lokale banker her til lands, for å kartlegge hvilken kommune du må bo i for å få boliglån i de ulike bankene.

Bor du på Sørlandet, det sentrale Østlandet eller i Trøndelag, er konsentrasjonen av banker størst. Her er det flere lokalbanker enn ellers i landet.

-Det er store forskjeller på hvor mange banker du har å velge blant rundt om i landet. Bankkundene på Sørlandet, Trøndelag og det sentrale Østlandet har flest banker å velge mellom. Det viser undersøkelsen som vi i Huseierne har laget, sier forbruker- og kommunikasjonssjef Carsten Pihl.

Uoversiktlig marked

Totalt 111 banker tilbyr vanlige boliglån i Norge, viser Huseiernes undersøkelse. Men ikke alle disse gir lån i hele landet.

For vanlige bankkunder rundt om i landet, kan det være vanskelig å vite hvor man må bo for å få lån i de ulike bankene. Dette er med på å skape et uoversiktlig konkurransebilde.

Det er også få lokale og regionale banker som markedsfører seg utenfor sitt primære markedsområde, selv om d

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Utgifter til forsikring utgjør en stor andel av familiens budsjett. Husk at det er lov til å bytte forsikring når du vil på året. Bruk derfor januar-oppryddingen til å sjekke at du har den beste prisen på forsikringene dine.
Hus & Bolig 20.01.2021
Presseoppslag har ført til usikkerhet rundt brannklassifiseringen av royalbehandet trekledning. Her er Huseiernes råd til deg som har slik kledning på boligen eller fritidsboligen.
Hus & Bolig 19.01.2021
Er du en av dem som sliter med å se nytteverdien av den nye AMS-måleren din, og ikke forstår hvordan smartmåleren gjør deg til en smart strømkunde? Og hva er egentlig denne HAN-porten som det snakkes om?
Hus & Bolig 19.01.2021
Ny arvelov trådte i kraft fra 1. januar 2021. Nå lurer mange på om de som følge av dette må endre et testament de allerede har skrevet. Vi har tatt en prat med Huseiernes arveekspert om dette.
Hus & Bolig 18.01.2021
Bruk starten på året til å rydde i privatøkonomien. Spar tusenlapper på å bytte bank.
Hus & Bolig 15.01.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt