AddToAny

Rapport om varslingssak for politijuristene i Øst: Enkelte har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø

Rapport om varslingssak for politijuristene i Øst: Enkelte har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø
Rapporten konkluderer med at enkelte påtalejurister i Øst politidistrikt har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø, men at dette ikke er tilfelle for påtalejuristene generelt.
Politijuristene i Øst politidistrikt leverte inn et varsel i november i fjor, om at påtalejuristene hadde en uforsvarlig arbeidssituasjon. Nå er rapporten klar, og den fastslår at det ikke er grunnlag for kritikk mot politimester Ida Melbo Øystese.

Rapporten viser likevel til at enkelte av påtalejuristene har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø, men at det ikke er grunnlag for at påtalejuristene i Øst generelt har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø.

- Advokatfirmaet Kluge har nå gjennomført en selvstendig og uavhengig undersøkelse av varselet på oppdrag fra Politidirektoratet. De har gått igjennom en omfattende m

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Politioverbetjent Stig Tonsjø fryktet å miste jobben i Oslo politidistrikt da han ble rammet av Alzheimer. Det viste seg å være en grunnløs bekymring.
Politiforum 15.05.2021
Jeg er redd for at et stort søkerantall vil medføre at poenggrensen blir så høy at Politihøgskolen i stor grad vil bestå av teoretikere og at noe av mangfoldet dermed forsvinner.
Politiforum 14.05.2021
Innholdet i skyteopplæringen til politistudentene i Norge og på New Zealand er svært likt, men en ting skiller dem: Tilgang til dokumenterte erfaringer fra virkelige hendelser.
Politiforum 13.05.2021
Søknadsfrist Økokrim skal styrke arbeidet med etterretning og informasjonshåndtering, og søker derfor etter en informasjonskoordinator.
Politiforum 12.05.2021
Det ser ut til å bli svært jevnt i avstemningen for eller mot generell bevæpning under Høyres landsmøte i helgen.
Politiforum 12.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt